Νέα McLaren GT: Πολυτελής και ταχύτατη! (+video)

H McLaren μας παρουσίασε το πρώτο GT μοντέλο της, το οποίο συνδυάζει επιδόσεις, αλλά και πολυτέλεια και άνεση!

Οι μηχανικοί της μάρκας δημιούργησαν ένα supercar στα γνωστά τους σχεδιαστικά πρότυπα, αλλά η βρετανική μάρκα εκτιμά πως θα αλλάξει κατά πολύ τα δεδομένα της κατηγορίας του.

Δείτε ακόμη: Καλωσορίστε τη νέα McLaren 600LT Spider

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με την McLaren, η νέα GT απευθύνεται σε όσους θέλουν να είναι σπορ μεν, αλλά χωρίς να θυσιάζουν την άνεσή τους δε. Η νέα McLaren διαθέτει το MonoCell IIT Monocoque πλαίσιο, ενώ κινείται από τον twin-turbo V8 κινητήρα, η ισχύς του οποίου ανέρχεται στους 620 ίππους, με την ροπή να αγγίζει τα 630 Νm ροπής. Για την μετάδοση της κίνησης φροντίζει ένα 7ταχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Οι επιδόσεις είναι απλά καταιγιστικές, με τον οδηγό να βλέπει τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,2 δλ., ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 326 χλμ./ώρα.

Διαβάστε επίσης: Ιδού η νέα αιθέρια McLaren 720S Spider (+video)

Πέρα από τις επιδόσεις της, η McLaren GT εντυπωσιάζει και για την πρακτικότητα της, μιας και διαθέτει έναν εντυπωσιακό χώρο αποσκευών για τα δεδομένα της κατηγορίας. Για την ακρίβεια έχει δυο χώρους, έναν πίσω που αγγίζει τα 420 λίτρα κι έναν κάτω από το εμπρός καπό που είναι 150 λίτρα! Η καμπίνα βρίθει πολυτέλειας, με ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενα, αλλά και θερμαινόμενα καθίσματα, με σύστημα ήχου που προέρχεται από την Bowers & Wilkins και προσφέρεται με 12 ηχεία και με οθόνη αφής για το infotainment, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό υπάρχει και μια ειδική γυάλινη οροφή. Κι όλα αυτά με 187.000 ευρώ που είναι η τιμή εκκίνησης του μοντέλου!

Get it on Google Play Download on the App Store