Νέα Platinum έκδοση για την Porsche Cayenne

Η Porsche λανσάρει μια νέα έκδοση με την ονομασία Platinum Edition, που ξεχωρίζει με τις πλατινέσατινέ λεπτομέρειες του αμαξώματος, αλλά και από επιπλέον βασικό εξοπλισμό!

Η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι διαθέσιμη με τις Cayenne και Cayenne Coupe, με τιμή που ξεκινάει από τα 69.185 ευρώ. Σε αυτά τα λεφτά ο υποψήφιος αγοραστής απολαμβάνει λεπτομέρειες σε πλατινέ-σατινέ απόχρωση, που εντοπίζονται στις εισαγωγές του αέρα στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, στο λογότυπο στο πίσω μέρος, ενώ οι στάνταρ ζάντες RS Spyder των 21 ιντσών, έχουν ακριβώς το ίδιο χρώμα. Η «αγριάδα» του πολυτελούς SUV ενισχύεται από τις σπορ απολήξεις της εξάτμισης, αλλά και τα ελαφρώς πιο σκούρα φιμέ τζάμια. Η Platinum Edition της Porsche Cayenne θα είναι διαθέσιμη σε διάφορες χρωματικές αποχρώσεις, με το πιο ιδιαίτερο να είναι το νέο χρώμα Chalk.

Στο εσωτερικό τώρα, εκτός από τις ζώνες ασφαλείας σε χρώμα κιμωλίας, ξεχωρίζουν τα αλουμινένια διακοσμητικά σε όλη την καμπίνα, καθώς επίσης και τα προστατευτικά μαρσπιέ σε βουρτσισμένο αλουμίνιο, που αναγράφουν πάνω τo Platinum Edition. Επιπρόσθετα η νέα αυτή έκδοση θα έχει κι επιπλέον βασικό εξοπλισμό όπως: Πανοραμική οροφή, φωτιστικά σώματα Porsche Dynamic Light, προηγμένο ηχοσύστημα Bose, αλλά και πλήρως ρυθμιζόμενα σπορ καθίσματα, που στο προσκέφαλο έχει ραμμένο το λογότυπο της μάρκας. Τέλος η Porsche αναφέρει πως οι υποψήφιοι κάτοχοι του συγκεκριμένου πακέτου θα μπορούν να το παραμετροποιήσουν κατά το δοκούν, τόσο εξωτερικά, όσο κι εσωτερικά και να προσαρμόσουν την Cayenne τους στις δικές τους προτιμήσεις. Η Platinum Edition είναι διαθέσιμη για παραγγελίες, με τις παραδόσεις να ξεκινούν στη Γερμανία τον Μάιο.

Get it on Google Play Download on the App Store