Νέο Hyundai Staria Load για premium επαγγελματίες

Το Hyundai Staria έχει κερδίσει το θαυμασμό όλων με τις φουτουριστικές γραμμές του. Το κορεατικό MPV δεν αμελεί τα εργασιακά του καθήκοντα, με την έκδοση Load να υπόσχεται premium παροχές και ανέσεις στους επαγγελματίες.

Για την ακρίβεια το λέει και στο όνομα, καθώς η πλήρης ονομασία είναι «Staria Load Premium». Η κορυφαία έκδοση του επαγγελματικού Hyundai παρουσιάστηκε στην αγορά της Αυστραλίας, με μια σειρά πρόσθετων στοιχείων εξοπλισμού που αφορούν τόσο το στιλιστικό, όσο και το πρακτικό κομμάτι. Τα LED φωτιστικά σώματα, προστατευτική λωρίδα πάνω από τα LED ημέρας, το bull bar στον προφυλακτήρα με έξτρα μπάρα LED, οι 17άρες ζάντες αλουμινίου, τα LED φανάρια πίσω και οι ηλεκτρικά ελεγχόμενες πόρτες στο πλάι και πίσω, αποτελούν τις κυριότερες διαφορές του Premium από το απλό Load. Στην οροφή συναντάμε στάνταρ την ειδικά σχεδιασμένη σχάρα, που μπορεί να φιλοξενήσει ογκώδη ή βαριά αντικείμενα (βλέπε σκάλες, εργαλειοθήκες κλπ), ενώ προαιρετικά συνοδεύεται από πτυσσόμενο μηχανισμό για πρόσβαση σε ακόμα ψηλότερα σημεία.

Στο εσωτερικό είναι στάνταρ ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 10,25 ιντσών, η οθόνη αφής ίδιας διάστασης για το infotainment, o αυτόματος κλιματισμός και μια σωρεία τεχνολογικών χαρακτηριστικών, όπως είσοδος χωρίς κλειδί, περιμετρικός έλεγχος αμαξώματος με κάμερες, αυτόματη ρύθμιση μεγάλης σκάλας φώτων και πλήρης «ομπρέλα» επικουρικών συστημάτων.

Το Staria Load Premium προσφέρεται σε 5 διαφορετικά χρώματα (Abyss Black, Graphite Gray, Moonlight Blue, Creamy White και Shimmering Silver), με μόνη επιλογή κινητήρα τον τετρακύλινδρο ντίζελ 2.2 CRDi των 174 ίππων και 430 Nm ροπής. Η ισχύς μεταφέρεται αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς, επίσης αποκλειστικά μέσω 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου, με την τιμή έναρξης να τοποθετείται στις 51.240 δολάρια Αυστραλίας (33.038 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store