Νέο μεγάλο SUV Nissan X-Terra με 7 θέσεις

Πρεμιέρα για το νέο Nissan X-terra, που αποτελεί τον μεσάζοντα μεταξύ X-Trail και Patrol στη Μέση Ανατολή και άλλες αγορές, με περισσότερη τεχνολογία, σύγχρονη εμφάνιση και 7 θέσεις.

Δείτε ακόμα: Η Nissan προσφέρει RAV4 για σύγκριση με το X-Trail!

Στο εμπρός μέρος δεσπόζει η μάσκα V-motion και τα φωτιστικά σώματα, με το αιχμηρό μοτίβο των LED ημέρας. Πίσω, τα φανάρια φιλοξενούν νέα γραφικά και ενώνονται από μια χρωμιωμένη λωρίδα, που θυμίζει αψίδα. Διαστάσεις δεν ανακοινώνονται, αλλά από τη στιγμή που πρόκειται για facelift του προ τριετίας παρουσιασθέντος μοντέλου, τα 4.900 χλστ. μήκους/1.865 χλστ. πλάτους/1.835 χλστ. ύψους και 2.840 χλστ. μεταξονίου θα πρέπει να θεωρούνται καθόλα αντιπροσωπευτικά.

Διαβάστε επίσης: Ποιο παλιό Nissan πωλείται ακόμα στον κόσμο;

Στο εσωτερικό χρησιμοποιείται περισσότερο μαλακό πλαστικό στο ταμπλό, υπάρχει νέο τριάκτινο τιμόνι, συνοδευόμενο από τα καθίσματα Zero Gravity (τα πιο άνετα της κατηγορίας, σύμφωνα με τη Nissan) και νέες επενδύσεις. Η οθόνη των 9 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό ελέγχει το σύστημα πολυμέσων, με το «μπουκέτο» των συστημάτων ασφαλείας να περιλαμβάνει αυτόματο φρενάρισμα, προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας, έλεγχο οπισθοπορείας, αναγνώριση κόπωσης οδηγού και ενεργό cruise control.

Δείτε ακόμα: Νέο Nissan Navara με πολλές βελτιώσεις (+video)

Το X-terra βασίζεται στο πάτωμα του Navara, όμως την κίνησή του δεν αναλαμβάνει ο 2.3 τουρμποντίζελ. Αντίθετα, κάτω από το καπό συναντάμε ένα τετρακύλινδρο ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 2.5 λίτρων και 165 ίππων, που συνδυάζεται με 7άρι αυτόματο κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης, με επιλογή κλειδώματος κεντρικού και πίσω διαφορικού.

Get it on Google Play Download on the App Store