Πρεμιέρα για το νέο Skoda Vision IN

H Skoda παρουσίασε το πρωτότυπο Vision IN, που αποτελεί τον προπομπό ενός νέου μικρού SUV για την αγορά της Ινδίας.

Δείτε ακόμα: Έτσι θα είναι η νέα Skoda Octavia RS

Το Vision IN (εκ του India) ασίζεται σε μια τροποποιημένη εκδοχή της πλατφόρμας MQB A0, με την ονομασία «A0-IN» η οποία θα δώσει πολλά μοντέλα ακόμα του VW Group για την εγχώρια αγορά. Η εμφάνιση είναι γνώριμη και παραπέμπει στο γνώριμο μας Kamiq, με τα μακρόστενα φωτιστικά σώματα εμπρός και τα φώτα ημέρας LED, μαζί με τα πίσω σε σχήμα «L», θυμίζουν έντονα τόσο αυτά του μικρότερου crossover της Skoda, όσο και το Scala. Οι εντυπωσιακές ποδιές εμπρός-πίσω φανερώνουν έναν σαφώς πιο «σκληρό» χαρακτήρα συγκριτικά με το Kamiq, αλλά και το Kodiaq – ακόμα και συγκριτικά με τις εκδόσεις Scout. Το μήκος φτάνει τα 4.265 χλστ. τοποθετώντας το Vision IN ανάμεσα σε Karoq (4.382 χλστ.) και Kamiq (4.241 χλστ.), αναλαμβάνοντας ουσιαστικά τον ρόλο του τελευταίο στην αγορά της Ινδίας.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει η έλλειψη διακοπτών, η μεγάλη οθόνη αφής στην κορυφή του ταμπλό και η χρήση ανακυκλωμένων και vegan υλικών.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται η ολοκαίνουργια Skoda Fabia

Κάτω από το καπό συναντάμε τον 1.5 TSI των 150 ίππων και το 7άρι αυτόματο DSG, ωστόσο στην έκδοση παραγωγής που θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του έτους, αναμένεται να πάρει θέση και ο 1.000άρης TSI στις εκδόσεις των 95 και 115 ίππων. Βάσει του προγράμματος INDIA 2.0, η Skoda τίθεται επικεφαλής των εργασιών του Group για την τοπική αγορά! Οπότε το μικρό crossover της τσεχικής φίρμας αποκτά εξέχοντα ρόλο, όχι μόνο στα πλάνα της ίδιας αλλά ολόκληρου του Ομίλου VW για την Ινδία.

Get it on Google Play Download on the App Store