Νέο μάτσο αγροτικό SsangYong Rexton Sports

H SsangYong ανανέωσε το δυναμικό και πολυτελές pickup μοντέλο της Rexton Sports ή Khan (το δεύτερο αφορά το επιμηκυμένο), με αλλαγές και βελτιώσεις σε σχεδιασμό και τεχνολογία. Εξωτερικά ξεχωρίζει αμέσως, χάρη στο πλήρως ανασχεδιασμένο και πιο εμφαντικό εμπρός άκρο του αμαξώματός του.

Οι κύριες διαφορές εντοπίζονται στη νέα και μεγαλύτερη μάσκα με τη νίκελ επένδυση, η οποία χαρίζει στο αυτοκίνητο πιο επιθετική όψη. Νέος είναι και ο προφυλακτήρας, όπου ενσωματώνονται τα κάθετα τοποθετημένα φώτα LED ομίχλης. Διαφοροποιημένα είναι και τα πίσω φωτιστικά σώματα, όσον αφορά το εσωτερικό τους και όχι το σχήμα τους. Επιπλέον, εξοπλίζεται με νέου σχεδιασμού ζάντες αλουμινίου 17 έως 20 ιντσών. Όσον αφορά τις διαστάσεις του, το Rexton Sports έχει μήκος 5.095 χλστ., μεταξόνιο 3.100 χλστ. και απόσταση από το έδαφος 210 χλστ. Το Khan είναι πιο μεγάλο, με 5.405 χλστ. μήκος, 3.210 χλστ. μεταξόνιο και 203 χλστ. ύψος από το έδαφος. Ο χώρος φόρτωσης φτάνει τα 1.300 χλστ. στο Rexton Sports και τα 1.610 χλστ. στο Khan, ενώ το ωφέλιμο φορτίο είναι 500 και 700 κιλά αντίστοιχα.

Στην καμπίνα του ανανεωμένου pickup της SsangYong, άλλαξαν ελάχιστα πράγματα, όπως είναι οι χειρολαβές στις εμπρός κολόνες, η βελτιωμένη οθόνη των 9,2 ιντσών του συστήματος πολυμέσων και οι νέες επενδύσεις. Στον εξοπλισμό του ανήκουν όλα τα σύγχρονα στοιχεία ανέσεων και ασφαλείας, όπως είναι -μεταξύ άλλων- τα συστήματα αυτόνομης πέδησης, προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας και 6 αερόσακοι.

Για την κίνηση του επιβλητικού pickup υπάρχει ένα ντίζελ μηχανικό σύνολο 2.2 λτ., συνδυασμένο με αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων της Aisin. Η απόδοσή του φτάνει τους 187 ίππους στις 3.800 σ.α.λ. και η ροπή τα 400 Nm στις 1.400-2.800 σ.α.λ.

Get it on Google Play Download on the App Store