Νέο SsangYong Tivoli και με 1.5 λτ. turbo κινητήρα

Η SsangYong παρουσίασε στην Κορέα το νέο -όπως το ονομάζει- Tivoli, αν και στην ουσία πρόκειται για ανανεωμένο μοντέλο με αρκετές σχεδιαστικές και μηχανικές αλλαγές. Να υπενθυμίσουμε ότι το Tivoli λανσαρίστηκε το 2015.

Δείτε ακόμη: Νέο SsangYong Korando «βουτηγμένο» στην τεχνολογία (+video)

Εξωτερικά απέκτησε πιο μοντέρνα και ελκυστική εμφάνιση μέσω των ανασχεδιασμένων προφυλακτήρων, μάσκας και φωτιστικών σωμάτων, τόσο στο εμπρός, όσο και στο πίσω μέρος του αμαξώματός του.

Πολύ σημαντικές αλλαγές έχουν γίνει στο εσωτερικό του Tivoli, όπου το ταμπλό είναι νέο και σημαντικά πιο σύγχρονο. Στο κέντρο του ταμπλό κυριαρχεί η μεγάλη οθόνη αφής των 9 ιντσών του συστήματος πολυμέσων, η οποία μείωσε σημαντικά των αριθμό των χειριστηρίων που υπήρχαν και βελτίωσε την εργονομία. Παράλληλα, ο οδηγός έχει στη διάθεσή του έναν σύγχρονο ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών.

H SsangYong κάνει αναφορά για ένα νέο turbo κινητήρα βενζίνης 1.5 λτ. που τοποθετεί στο Tivoli, χωρίς όμως να ανακοινώνει περεταίρω πληροφορίες σχετικά με την ισχύ του και τα χαρακτηριστικά του γενικότερα. Ο υπάρχον 1.600άρης ατμοσφαιρικός βενζίνης αποδίδει 128 ίππους, ενώ προσφέρεται και με 1.6 λτ. Diesel 115 PS.  Επίσης, το νέο Tivoli εξοπλίζεται και με νέα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού. Η επίσημη πρεμιέρα του θα γίνει στις 4 Ιουνίου, όπου θα γίνουν γνωστά περισσότερα στοιχεία για το αυτοκίνητο.

Δείτε ακόμη: Αποκαλυπτήρια για το νέο SsangYong Musso

Get it on Google Play Download on the App Store