Το επετειακό «40άρι» Mitsubishi Outlander

Η Mitsubishi γιόρτασε πρόσφατα τη συμπλήρωση 40 ετών παρουσίας στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, παρουσιάζοντας την ανάλογη επετειακή έκδοση για το πιο καλοπουλημένο της μοντέλο εκεί (κι όχι μόνο). Τα Outlander και Outlander PHEV γίνονται 40th Anniversary Special Edition, γεμάτα πλουσιοπάροχο εξοπλισμό και κατάμαυρο χρώμα.

Τα γενέθλια Outlander ξεχωρίζουν από το Black Diamond χρώμα του αμαξώματος, που συνδυάζεται με μπρονζέ απόχρωση στην οροφή, σκουρόχρωμες λεπτομέρειες στη μάσκα, ενθέσεις χρωμίου στο σήμα και τις λωρίδες της μάσκας, αλλά και απομίμηση αλουμινίου στις ράγες οροφής. Τα απαραίτητα σήματα «40th Anniversary» απαντώνται στις εμπρός πόρτες και αυτή του πορτμπαγκάζ, ενώ στο εσωτερικό συναντάμε δερμάτινες επενδύσεις σε συνδυασμό μαύρου-πορτοκαλί, πανοραμική ηλιοροφή, premium ηχοσύστημα της Bose και head-up display 10,8 ιντσών, μεταξύ άλλων.

Στα μηχανικά μέρη συναντούμε τόσο τον 2.5 MIVEC των 181 ίππων, όσο και το plug-in υβριδικό σύνολο του 2.4 MIVEC με τους 2 ηλεκτροκινητήρες, που παράγει συνολικά 252 ίππους και 450 Nm. Η κίνηση σε αμφότερους τους κινητήρες μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς, μέσω του συστήματος τετρακίνησης Super-All Wheel Control (S-AWCκαι κιβωτίου CVT, ενώ η μπαταρία των 20 kWh εξασφαλίζει μέγιστη ηλεκτρική αυτονομία 87 χλμ., με τη μέση κατανάλωση του plug-in υβριδικού συστήματος να ανακοινώνεται στα μόλις 1,5 λίτρα/100 χλμ.!

Οι τιμές για το Outlander 40th Anniversary Edition ξεκινούν από τις 39.995 δολάρια (36.781 ευρώ), ενώ για το Outlander PHEV 40th Anniversary Edition εκκινεί από τις 49.995 δολάρια (46.000 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store