Το Mitsubishi Outlander δείχνει τη… σκοτεινή του πλευρά

Νέα έκδοση για το Mitsubishi Outlander, με το ιαπωνικό SUV να «σκοτεινιάζει» μέσα από τα Black Edition χαρακτηριστικά.

Όπως φανερώνεται και από το όνομά της, η έκδοση προσφέρει περισσότερα σκούρα στοιχεία στο αυτοκίνητο, κάνοντάς το πιο «κακό» . Το πακέτο ξεχωρίζει από τους μαύρους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, τα μαύρα πόμολα στις θύρες, τους καθρέπτες και τους τροχούς των 20 ιντσών, κατασκευασμένους από αλουμίνιο. Εντός καμπίνας, το αυτοκίνητο διακοσμείται με μαύρη πλαφονιέρα, πανοραμική οροφή, 2ζωνικό κλιματισμό και κολόνες σε σκούρα απόχρωση.

Στα συστήματα ασφαλείας ξεχωρίζουν το προσαρμοζόμενο cruise control, η προειδοποίηση τυφλού σημείου και η βοήθεια αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας, η προειδοποίηση εμπρόσθιας επαφής με ειδοποίηση για πεζό, η  μεγάλη σκάλα φώτων, η προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας, το αυτόματο σύστημα πέδησης κατά την οπισθοπορεία και η προειδοποίηση κίνησης όπισθεν του οχήματος.

Η Black Edition διατίθεται (και) στο επίπεδο εξοπλισμού SE, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 29.165 δολάρια (ισοτιμία 26.380 ευρώ) για το μοντέλο με την κίνηση στους εμπρός τροχούς, κάνοντάς το πιο ακριβό κατά 800 δολάρια (ισοτιμία 724 ευρώ). Ο 2.5άρης τετρακύλινδρος ατμοσφαιρικός κινητήρας εξακολουθεί να αποδίδει 181 ίππους και 245 Nm ροπής, συνεργαζόμενος με κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης και τροφοδοτώντας τους εμπρός τροχούς, Για την 4κίνηση, προστίθενται ακόμα 2.000 δολάρια (ισοτιμία 1.810 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store