Νέο και πιο στημένο Toyota GR Yaris GR Parts

Όσο η βελτιωτική σκηνή εντείνει την ενασχόλησή της με το GR Yaris, τόσο η Toyota θα προικίζει το hot hatch της με καλούδια. Ο κατάλογος GR Parts άνοιξε και γέμισε το κορυφαίο σουπερμίνι με ανθρακονημάτινα δωράκια, αλλά και αναβαθμίσεις στην ανάρτηση, δημιουργώντας μια aftermarket «λιχουδιά» για τους λάτρεις της Gazoo Racing.

Το εργοστασιακά «φτιαγμένο» GR Yaris ξεχωρίζει μονομιάς από την carbon φορεσιά στο πάνω μέρος του αμαξώματος, που αποτελείται από το τρίπτυχο καπό-οροφή-αεροτομή, και τις νέες 18άρες ζάντες. Πίσω από αυτές συναντάμε επίσης νέα και ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, που προσανατολίζονται σε χρήση πίστας. Το ίδιο ισχύει για το αγωνιστικό μπάκετ της Recaro στο εσωτερικό, που συνδυάζονται με επενδύσεις suede στο τιμόνι και το λεβιέ του 6τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου. Όποιος θέλει μπορεί να τοποθετήσει και για τον συνοδηγό το εν λόγω κάθισμα, αλλά καλό θα είναι να λάβει υπόψη πως το ένα κοστίζει 359.700 γεν (2.590 ευρώ)!

Σαφώς φθηνότερο το τιμόνι, αλλά και πάλι αρκετά τσιμπημένο, στις 50.050 γεν (360 ευρώ). Ο λεβιές κοστολογείται στις 11.000 γεν (79 ευρώ) και το χειρόφρενο στις 13.200 γεν (97,1 ευρώ), ενώ δεν ανακοινώνονται τιμές για τον ανθρακονημάτινο συνδυασμό του αμαξώματος, ούτε για τα αμορτισέρ. Ούτε επιδόσεις αναφέρονται, ωστόσο σίγουρα το GR Yaris GR Parts θα είναι ταχύτερο από το κανονικό, ειδικά σε πίστα, χάρις στο πιο εστιασμένο στήσιμο και το μικρότερο βάρος.

Get it on Google Play Download on the App Store