Νέο Toyota Corolla Sedan GR Sport

Το νέο Toyota Corolla με το σεντάν αμάξωμα παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε σπορτίφ έκδοση GR Sport, ακολουθώντας τη φιλοσοφία των υπόλοιπων μοντέλων της γκάμας, των Corolla Hatchback και Touring Sports GR Sport. Σε σχέση με τις πιο απλές εκδόσεις, το Corolla Sedan GR Sport ξεχωρίζει και αυτό από την πιο δυναμική εμφάνιση εξωτερικά και στο εσωτερικό του.

Δείτε ακόμα: Νέο Toyota Corolla Apex για να θυμηθούμε το T-Sport

Με μια εμφάνιση εμπνευσμένη από τα υψηλών επιδόσεων μοντέλα GR, η έκδοση GR Sport φέρνει μια πιο νεανική και δυναμική γοητεία στο κομψό και διακριτικό στυλ του τετράθυρου Corolla. Το sedan θα είναι επίσης το πρώτο μοντέλο GR Sport που θα προσφέρεται στις αγορές της Ανατολικής Ευρώπης της Toyota.

Εξωτερικά οι προσθήκες αφορούν τα μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά που έχουν τοποθετηθεί στη μάσκα, χαμηλά στις πόρτες, στους καθρέπτες, στα άκρα του εμπρός προφυλακτήρα, στα πλαίσια των παραθύρων και στα πίσω φωτιστικά σώματα. Μαύρες είναι και οι ζάντες αλουμινίου με τις δέκα ακτίνες, το κόκκινο δακτυλίδι στο κέντρο και τη διάμετρο των 17 ιντσών στάνταρ ή προαιρετικά των 18 ιντσών. Την πιο δυναμική εικόνα ενισχύει με την σειρά του και το διακριτικό σπόιλερ στο τελείωμα του πίσω καπό, καθώς και το λογότυπο GR SPORT.

Δείτε ακόμα: Γνωρίζετε το Toyota C-HR 1.8 λτ. 140 PS;

Το Dynamic Grey είναι το νέο χρώμα για το GR Sport, μία από τις οκτώ επιλογές χρωμάτων. Επτά από αυτά, συμπεριλαμβανομένου του Dynamic Grey, μπορούν να συνδυαστούν με μια μαύρη οροφή, για πρώτη φορά στο Corolla Sedan.

Στο εσωτερικό, την πιο σπορτίφ εικόνα τονίζουν ο μαύρος διάκοσμος το τιμόνι με το διάτρητο δέρμα, τα διακοσμητικά αλουμινίου με το λογότυπο GR στις εμπρός πόρτες και τα σπορ καθίσματα με την ενισχυμένη πλευρική στήριξη.

Δείτε ακόμα: Σίγασε το turbo από το Toyota C-HR

Προαιρετικά, το Corolla Sedan GR Sport μπορεί να εξοπλιστεί με LED εξωτερικά φώτα και με ατμοσφαιρικό φωτισμό στο εσωτερικό. Το νέο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο με τον υβριδικό κινητήρα των 1.8 λτ. και τον βενζίνης των 1.6 λτ. Η παραγωγή του θα ξεκινήσει το Νοέμβριο του 2020 και οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2021.

Get it on Google Play Download on the App Store