Νέο Toyota Hilux Revo GR Sport και «σαύρα» ανάρτηση

Εν αναμονή του καθαρόαιμου GR Hilux, η Toyota παρουσιάζει το Revo GR Sport που ξεχωρίζει για τη δυναμική εμφάνιση και τη σπορ ανάρτηση, η οποία προσφέρεται σε δυο διαφορετικά σεταρίσματα!

Τα δυο Hilux Revo GR Sport έχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ τους στην εμφάνιση. Το κανονικό φιλοξενεί ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα εμπρός, μάσκα με το όνομα της εταιρίας ολογράφως, πλαϊνά σκαλοπάτια και μπάρα στην καρότσα, με 18άρες ζάντες αλουμινίου. Το χαμηλωμένο, πέρα από την εμφανή διαφορά στην απόσταση από το έδαφος, διαθέτει ακόμα πιο επιθετικό προφυλακτήρα μπροστά, 16άρες ζάντες, ποδιές αντί για σκαλοπάτια στο πλάι και διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα!. Τα αυτοκόλλητα της Gazoo Racing απαντώνται και στα δύο, όμως στο «ψηλό» έχει και η πόρτα της καρότσας.

Στο εσωτερικό η εικόνα είναι πανομοιότυπη, με δερμάτινες επενδύσεις, σήματα «GR» σε τιμόνι και προσκέφαλα , κόκκινη ρίγα στην κορυφή του τιμονιού, αλλά και κόκκινες ραφές στο ίδιο και τα καθίσματα.

Στην ειδοποιό διαφορά μεταξύ των δυο Hilux, το λευκό διαθέτει την ανάρτηση SuperFlex και ενισχυμένα αμορτισέρ Monotube. To χαμηλωμένο αντίθετα δεν έχει τόσο «ψαγμένο» υπόβαθρο, αλλά κάθεται 23 χλστ. πιο κοντά στο έδαφος. Κάτω από το καπό αναλαμβάνει ο 2.8 D-4D των 204 ίππων και 500 Nm, σε συνεργασία με 6άρι αυτόματο κιβώτιο. Τα δυο GR Sport διαφέρουν μεταξύ τους και στον τρόπο που επικοινωνούν οι τροχοί με το έδαφος, καθώς το κανονικό είναι τετρακίνητο ενώ η «σαύρα» πισωκίνητη.

Τα δυο Toyota είναι ήδη διαθέσιμα στην Ταϊλάνδη, με αρχική τιμή τις 889.000 μπατ (23.000 ευρώ) για το χαμηλωμένο και τα 1,3 εκατ. μπατ (33.700 ευρώ) για το τετρακίνητο.

Get it on Google Play Download on the App Store