Πιο «σκληρό» το νέο Toyota Yaris Cross GR Sport

Το δημοφιλές μικρό SUV της Toyota, το Yaris Cross αποκτά για πρώτη φορά πιο σπορ έκδοση GR Sport, με αλλαγές που εστιάζονται στο αμάξωμα, στο εσωτερικό και στο στήσιμο των αναρτήσεων, για καλύτερα δυναμικά χαρακτηριστικά.

Ξεκινώντας από την εξωτερική εμφάνιση, οι διαφορές εντοπίζονται στα λογότυπα της Gazoo Racing που είναι τοποθετημένα στη μάσκα και στην πόρτα του χώρου αποσκευών και στο διαφορετικό σχεδιασμό των προφυλακτήρων στο κάτω μέρος τους. Το οπτικό πακέτο συμπληρώνουν οι νέες ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών, πίσω από τις οποίες διακρίνονται οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων.

Στο εσωτερικό του Yaris Cross GR Sport την απαραίτητη σπορτίφ νότα τονίζουν τα καθίσματα με την ενισχυμένη πλευρική στήριξη και τις επενδύσεις από δέρμα και συνθετικό υλικό, τα σκουρόχρωμα μεταλλικά ένθετα, τα πεντάλ αλουμινίου και τα λογότυπα GR στο τιμόνι και στα προσκέφαλα.

Αλλαγές έχουν γίνει και κάτω από το αμάξωμα. Συγκεκριμένα προστέθηκαν ενισχύσεις στο δάπεδο για να αυξηθεί η στρεπτική ακαμψία και έχει αλλάξει το σετάρισμα των αναρτήσεων. Αυτές παράλληλα χαμήλωσαν κατά 10 χιλιοστά και μαζί με το αναθεωρημένο ηλεκτρικό σύστημα διεύθυνσης και τον πιο άκαμπτο άξονα μετάδοσης, το Yaris Cross GR Sport υπόσχεται πιο ευχάριστη οδική συμπεριφορά. Όσον αφορά τους κινητήρες είναι οι γνωστοί βενζίνης των 1.5 λτ. και το υβριδικό σύνολο των επίσης 1.5 λτ., με απόδοση αμφοτέρων στους 120 ίππους (στην Ευρώπη έχουν ισχύ 125 PS και 116 PS αντίστοιχα).

Get it on Google Play Download on the App Store