Μερική αποκάλυψη για το νέο VW Touareg (+video)

Το νέο VW Touareg βρίσκεται προ των πυλών και η VW σιγά σιγά μας το αποκαλύπτει. Αυτή την φορά ανέβασε στο κανάλι της στο youtube ένα video μέσα από το οποίο μας δείχνει χωρίς καμουφλάζ, τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, του μεγάλου SUV της.

Δείτε ακόμη: Εκπληκτικό VW για ρεκόρ στο Pikes Peak

Στο video λοιπόν μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από τα φανάρια του νέου VW Touareg εμπρός και πίσω, τη μάσκα εμπρός με τις χρωμιωμένες γρίλιες, τις ζάντες αλουμινίου αλλά και κάποιες σχεδιαστικές λεπτομέρειες των εμπρός φτερών, των θυρών και των «ώμων» του. Επίσης βλέπουμε και λίγο από… καμπίνα και συγκεκριμένα κάποια χειριστήρια εμπρός από το υποβραχιώνιο τα ποία είναι περιστροφικά και προφανώς έχουν να κάνουν με τον έλεγχο τον οδηγικών προγραμμάτων του αυτοκινήτου αλλά και την απόστασή του από το έδαφος, το κουμπί του ηλεκτρικού χειρόφρενου και τον επιλογέα του αυτόματου κιβωτίου.

Διαβάστε επίσης: Νέο VW Golf 1.5 TSI 130 PS με κατανάλωση diesel

Η επίσημη παρουσίαση του νέου VW Touareg θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στο Πεκίνο, μία αγορά δυνατή για το συγκεκριμένο μοντέλο, οπότε και θα έχουμε την πλήρη εικόνα του, αλλά και τεχνικές πληροφορίες για αυτό.

Get it on Google Play Download on the App Store