Νέο VW Amarok με άκρως δυναμική εμφάνιση

Η VW έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα του δεύτερης γενιάς pickup μοντέλου της Amarok, το οποίο θα αναπτυχθεί από κοινού με την Ford, για το Ranger από την πλευρά της Αμερικανικής μάρκας. Ωστόσο, αν και νωρίς ακόμα, αναμένεται τα δύο συγγενικά pickup να διαφέρουν μεταξύ τους σε σχεδιασμό και σε επιμέρους χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμα: VW Polo GTI: Ο άρχοντας των μικρών GTI

Το νέο VW Amarok (όπως και το Ford Ranger) έχουν ακόμα καιρό μπροστά τους μέχρι να ξεκινήσουν οι πωλήσεις τους, αφού αναμένεται να διατεθούν στο 2022. Από το πρώτο σκίτσο του Amarok βλέπουμε ότι θα είναι πολύ πιο διαφορετικό από το υπάρχον και σαφώς πιο δυναμικό και έντονα μυώδες.

Δείτε ακόμα: VW Golf Mk2: Γεμάτο καινοτομίες

Στο εμπρός άκρο του ξεχωρίζει η τεράστια μάσκα, που εκτείνεται σε όλο σχεδόν το ύψος και πλάτος της όψης του, θυμίζοντας αμερικανικά pickup. Στη μάσκα ενσωματώνονται τα λεπτά παραλληλόγραμμα φωτιστικά σώματα. Έντονα μυώδες και με τονισμένα νεύρα είναι το καπό και τα πλαϊνά του με τα φουσκωμένα φτερά. Επιπλέον, οι κίτρινοι γάντζοι, τα ίδιας απόχρωσης ελατήρια της μπροστινής ανάρτησης, η προστατευτική ποδιά και οι μεγάλοι τροχοί τονίζουν την σκληροτράχηλη εμφάνισή του. Αναμφίβολα όταν βγει στην παραγωγή δεν θα είναι τόσο αιχμηρό, ωστόσο θα έχει ενδιαφέρον ντιζάιν.

Δείτε ακόμα: VW Polo 1.0 TGI με δώρο τα καύσιμα για 1 έτος

Get it on Google Play Download on the App Store