Πιο σπορ κοστούμι και εξοπλισμός για τα VW ID.4/ID.5 GTX

Η VW φρεσκάρει στιλιστικά και πρακτικά τις κορυφαίες εκδόσεις των ID.4 και ID.5, με την προσθήκη νέων σχεδιαστικών πακέτων και την αναβάθμιση του στάνταρ εξοπλισμού.

Εξωτερικά ξεχωρίζει η διχρωμία κόκκινου-μαύρου, με τις σκοτεινές αποχρώσεις να καλύπτουν την οροφή, τις κολώνες, τα καλύμματα των καθρεπτών και τις νέες ζάντες των 21 ιντσών. Διχρωμία που συνεχίζει στο εσωτερικό, με εκτενέστερη παρουσία του κόκκινου χρώματος στις ραφές, το ταμπλό, τις πόρτες και την κεντρική κονσόλα. Μεγάλο ρόλο στο «κοκκίνισμα» της καμπίνας, βέβαια, παίζει και ο ambient φωτισμός, που καλύπτει από άκρη σε άκρη τις επιφάνειες εμπρός από οδηγό-συνοδηγό.

Τα πακέτα Design και Comfort συγκαταλέγονται πλέον στο στάνταρ εξοπλισμό, προσθέτοντας θερμαινόμενα καθίσματα, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό με σύστημα Air Care και ενεργό φίλτρο καμπίνας, αποθηκευτικό χώρο στην κεντρική κονσόλα και φιμέ παράθυρα στις ανέσεις των επιβατών. Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές, κάτι που σημαίνει πως η δικινητήρια διάταξη των ηλεκτρικών μοτέρ (ένα ανά άξονα) παραμένει στους 299 ίππους και τα 460 Nm ροπής, χαρίζοντας επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 6,2 δλ. και για τα δύο GTX. Κοινή είναι η ηλεκτρονικά περιοριζόμενη τελική των 180 χλμ./ώρα, όπως και η μέγιστη δυνατότητα ρυμούλκησης των 1.400 κιλών, με την καλύτερη αεροδυναμική του ID.5 να προσφέρει 12 χλμ. παραπάνω αυτονομία στη μπαταρία των 77 kWh (512 αντί 500 χλμ. του ID.4 GTX).

Οι τιμές των ανανεωμένων GTX ξεκινούν στη Γερμανία από τις 53.255 ευρώ για το ID.4 και από τις 56.455 για το ID.5.

Get it on Google Play Download on the App Store