Υβριδική και δυνατότερη η νέα Mercedes-AMG GLE 63 Coupe

Η Mercedes μας αποκάλυψε τις νέες GLE 63 4MATIC Coupe και GLE 63 S 4MATIC Coupe, οι οποίες θα παρουσιαστούν με κάθε επισημότητα στην έκθεση της Γενεύης.

Οι ισχυρότερες εκδόσεις μας έρχονται με περισσότερους από 600 ίππους και υβριδική τεχνολογία!

Δείτε ακόμα: Η Mercedes-AMG A45 S «σαπίζει» τους συμπατριώτες της (+video)

Το παρουσιαστικό της Mercedes-AMG GLE 63 Coupe είναι εξαιρετικά δυναμικό, με την Panamericana γρίλια και τους μεγάλους αεραγωγούς να κεντρίζουν το βλέμμα. Οι μαύρες λεπτομέρειες, ο εμφατικός διαχύτης, αλλά και οι ζάντες 21 ιντσών (διαθέσιμες και 22 ιντσών στον προαιρετικό εξοπλισμό) συμπληρώνουν ιδανικά το πακέτο. Κερασάκι στην τούρτα οι τεράστιες κόκκινες δαγκάνες του συστήματος πέδησης! Οι υποψήφιοι αγοραστές που θέλουν να «αγριέψουν» λίγο παραπάνω το μοντέλο, μπορούν να επιλέξουν το πακέτο AMG Night Package. Αυτό περιλαμβάνει φιμέ παράθυρα, μαύρο εμπρός διαχύτη, μαύρες θήκες καθρεπτών και πλαίσια παραθύρων και ποδιές και μαύρες απολήξεις στο σύστημα εξάτμισης.

Διαβάστε επίσης: Mercedes Unimog «σκαρφαλώνει» στα 6.694 μέτρα!

Η ουσία όμως βρίσκεται κάτω από το μυώδες καπό. Η δύναμη, για αμφότερες τις εκδόσεις, πηγάζει από έναν bi-turbo, 8κύλινδρο κινητήρα, η χωρητικότητα του οποίου αγγίζει τα 4 λίτρα. Αυτός υποβοηθάτε από την EQ Boost γεννήτρια, η οποία για σύντομο χρονικό διάστημα προσθέτει 22 επιπλέον ίππους και 250 Nm ροπής στη συνολική ισχύ του αυτοκινήτου. Έτσι η Μercedes-AMG GLE 63 αποδίδει 571 άλογα και 750 Nm ροπής με την ισχύ της S έκδοσης να ανεβαίνει στους 612 ίππους, ενώ η ροπή αγγίζει τα 850 Nm. Αυτό το ιπποφορβείο, περνάει και στους τέσσερις τροχούς μέσω του Speedshift TCT 9G κιβωτίου, με τα πρώτα 100 χλμ./ώρα να έρχονται σε 4 δλ. και σε 3,8 δλ. στην έκδοση S. H μέγιστη τελική ταχύτητα φτάνει τα 250 χλμ./ώρα στην AMG GLE 63 και τα 280 χλμ./ώρα στην AMG GLE S Coupe.

Get it on Google Play Download on the App Store