Απίστευτη κόντρα Ford Puma ST με τηλεκατευθυνόμενο!

Η Ford δημιούργησε ένα απίστευτο video μιας ιδιαίτερη κόντρας μεταξύ του Ford Puma ST των 200 ίππων, με την μικρογραφία του ως τηλεκατευθυνόμενο. Σε ποιο ποντάρετε ότι επικράτησε;

To Ford Puma ST όπως θα έχετε διαβάσει και στη δοκιμή μας, είναι η γρήγορη έκδοση του εξαιρετικά δημοφιλούς Ford Puma το οποίο έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το αγοραστικό κοινό. Το Puma ST με τον 1.500άρη turbo κινητήρα αποδίδει 200 ίππους και 320 Nm ροπής, έχοντας μια εκρηκτική επιτάχυνση με το 0-100 χλμ./ώρα να ολοκληρώνεται σε μόλις 6,7 δλ.! Σε ευθεία αντιπαράθεση με το γρήγορο Ford μπαίνει μια τηλεκατευθυνόμενη ρέπλικά του σε κλίμακα 1:10, την οποία κατασκεύασε η Βρετανική εταιρεία Designworks. Κινείται από ένα ηλεκτρικό μοτέρ 402 W (περίπου μισός ίππος δύναμης) με την κίνηση να καταλήγει στους εμπρός τροχούς, μέσω κιβωτίου μιας σχέσης. Το τηλεκατευθυνόμενο φτάνει την μέγιστη ταχύτητα των 80 χλμ./ώρα σε μόλις 3 δλ.

Πίσω από τα πηδάλια του Puma ST βρισκόταν η Βρετανίδα οδηγός αγώνων Louise Cook, ενώ στο χειριστήριο του τηλεκατευθυνόμενου ήταν ο επαγγελματίας αγωνιζόμενος στα RC μοντέλα, Lee Martin. Ο Lee έχει κατακτήσει 6 Ευρωπαϊκά και 13 τοπικά πρωταθλήματα! Δεν τον λες και τυχαίο! Η κόντρα πραγματοποιήθηκε στην μήκους 1,9 χλμ. πίστα Brands Hatch για το Puma ST όπου έκανε έναν γύρο, ενώ η τηλεκατευθυνόμενη replica έτρεξε στην πίστα kart του Brands Hatch, η οποία έχει μήκος 220 μέτρων για 3 γύρους. Ποιος λέτε να βγήκε νικητής από αυτή τη κόντρα; Η απάντηση στο video που ακολουθεί!

Get it on Google Play Download on the App Store