Αγροτικό Tesla με διπλή καρότσα!

Σκοπός της Tesla όποτε παρουσιάζει κάτι καινούργιο, είναι να προκαλεί αίσθηση. Είτε στέλνει αυτοκίνητα στο διάστημα, είτε δηλώνει τελικές 400 χλμ./ώρα και αυτονομία 1.000 χιλιομέτρων, είτε υποστηρίζει πως τα μοντέλα της μπορούν να βρίσκουν μόνα τους πάρκινγκ. Απολύτως λογικό για την πρώτη της προσπάθεια στην κατηγορία των pick up, να μην έχει καμία σχέση με την πεπατημένη.

Δείτε ακόμα: Νέο βασικό και φθηνότερο SUV από την Tesla

Η αμερικανική εταιρία έχει ανακοινώσει πως το πρώτο της αγροτικό θα αποκαλυφθεί μέσα στο τρέχον έτος, με την φημολογία για τα μηχανικά μέρη και τις καινοτομίες του να δίνουν και να παίρνουν. Αυτό που ακούγεται έντονα από τα ενδότερα της Tesla, είναι πως το ηλεκτρικό pick up θα βελτιστοποιεί την διάταξη που του προσφέρουν οι μπαταρίες με τους ηλεκτροκινητήρες. Σύμφωνα με τους Αμερικανούς, το σύνολο του ηλεκτρικού συστήματος θα βρίσκεται κάτω από το την καμπίνα των επιβατών και την καρότσα, αλλά και το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου. Αυτό θα επιτρέψει στους σχεδιαστές να παρουσιάσουν το μοναδικό pick up με διπλό χώρο φόρτωσης, καθώς πέρα από τον συνήθη πίσω από την καμπίνα, θα υπάρχει άλλος ένας εκεί που στα συμβατικά αυτοκίνητα συναντάμε τον κινητήρα!

Διαβάστε επίσης: Αγροτικό τραβάει 5 τόνους και επιταχύνει σαν Ferrari!

Μία πρώτη ιδέα για το πώς θα μπορούσε να υλοποιηθεί η πρωτότυπη ιδέα, μας δίνει η ψηφιακή δημιουργία του Stephen William με την λεπτομέρεια να φτάνει μέχρι τους μεντεσέδες του εμπρός καλύμματος, οι οποίοι παρουσιάζονται στο ίδιο σχήμα με το λογότυπο της Tesla. Πληροφορίες για μηχανικά μέρη δεν έχουν διαρρεύσει, αλλά όλα δείχνουν πως το επερχόμενο αγροτικό θα χρησιμοποιεί τα ηλεκτρικά σύνολα από τα Model S και Model X, ήτοι ισχύς που δύναται να φτάσει μέχρι τα 762 άλογα και τα 960 Nm ροπής!

Get it on Google Play Download on the App Store