Ανανέωση για το Kia K7 ή αλλιώς Cadenza!

Τρία χρόνια μετά την παρουσίαση της 2ης γενιάς του, η Kia παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του Kia K7, το οποίο είναι περισσότερο γνωστό ως Cadenza, ειδικά στην αγορά των Η.Π.Α.

Το κορεάτικο πολυτελές σεντάν το οποίο τοποθετείται στην μεσαία κατηγορία, ξεχωρίζει με το δυναμικό παρουσιαστικό του. Πιο συγκεκριμένα η μάσκα είναι νέα, ενώ ο εμπρός προφυλακτήρας έχει σχεδιαστεί από την αρχή, όπως και οι προβολείς και τα LED φώτα ημέρας.

Δείτε ακόμη: XCeed: Το πρώτο Kia με ψηφιακό πίνακα οργάνων

Στο πίσω μέρος, τα φωτιστικά σώματα συνδέονται με μια λεπτή φωτιζόμενη γραμμή, ενώ ξεχωρίζουν οι τραπεζοειδείς απολήξεις του συστήματος εξαγωγής. Προσεγμένη όμως είναι κι η καμπίνα του Kia, όπου πέρα από τα υλικά ποιότητας, υπάρχουν και οι απαραίτητες τεχνολογικές πινελιές, όπως ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, αλλά και η ευμεγέθης οθόνη αφής 12,3 ιντσών, η οποία βρίσκεται στο ανώτερο σημείο της κεντρικής κονσόλας και ελέγχει το σύστημα infotainment. Το μόνο που έχει παραμείνει ίδιο από το τρέχον μοντέλο είναι το τιμόνι!

Διαβάστε επίσης: Kia Stonic 1.6 Diesel με έκπτωση και χαμηλό επιτόκιο

Σε ότι αφορά την κινητήρια γκάμα τώρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αυτή δεν θα είναι ίδια σε όλες τις παγκόσμιες αγορές, αλλά οι πρώτες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν πως τουλάχιστον στην αγορά της Κορέας το Κ7 θα είναι διαθέσιμο με τους κινητήρες των 2,5 και 3 λίτρων, ενώ αναμένεται να υπάρξει και υβριδική έκδοση, χωρίς ωστόσο να υπάρχει, προς το παρόν, επίσημη ενημέρωση σε ότι αφορά τις τιμές απόκτησης του πολυτελούς Kia.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=IGQ3GRp7GGM

 

Get it on Google Play Download on the App Store