Νέες εκδόσεις της Alpine A110 για κάθε γούστο

Η Alpine θα παρουσιάσει δύο νέες εκδόσεις του μοντέλου A110 στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, την A110 Pure και την A110 Légende. Η Alpine A110 Pure συνεχίζει τη μινιμαλιστική προσέγγιση της A110 Premiere Edition και πρόκειται για το πιο ελαφρύ και εστιασμένο στον οδηγό μοντέλο, ο οποίος θέλει να απολαμβάνει την οδήγηση ειδικά σε ορεινούς δρόμους γεμάτους στροφές.

Δείτε ακόμη: Ποιο αυτοκίνητο είναι Νο1 στην Ευρώπη από το 2008;

Η Alpine A110 Légende διαθέτει περισσότερη φινέτσα και ανέσεις για όσους κάνουν μακρινές αποστάσεις. Στο βασικό της εξοπλισμό περιλαμβάνονται καθίσματα Sabelt με δυνατότητα έξι ρυθμίσεων, δερμάτινες επενδύσεις και εσωτερικές επενδύσεις από ανθρακονήματα. Επιπλέον στην γκάμα της Alpine A110 θα προστεθούν τρία νέα χρώματα.

Την κίνηση αμφοτέρων των εκδόσεων αναλαμβάνει ο τοποθετημένος στο κέντρο κινητήρας των 1.8 λτ. ισχύος 252 ίππων με το διπλού συμπλέκτη κιβώτιο των 7 ταχυτήτων DCT. Το μηχανικό αυτό σύνολο προσφέρει επιτάχυνση στην A110 Premiere Edition από τα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,5 δλ. και τελική ταχύτητα 250 χλμ./ώρα.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν στη συνέντευξη τύπου που θα δοθεί στις 6 Μαρτίου.

Δείτε ακόμη: 4+1 άγνωστες ιστορίες για τη Mercedes (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store