Σχεδιαστική αναγέννηση του Mitsubishi Eclipse

Το Mitsubishi Eclipse επανήλθε στο προσκήνιο με το συνθετικό «Cross» και ως SUV αυτή τη φορά και όχι ως σπορ κουπέ όπως ήταν το αρχικό μοντέλο. Πληροφοριακά, το πρώτο Mitsubishi Eclipse παρουσιάστηκε το 1989, ενώ η τελευταία τέταρτη γενιά σταμάτησε να παράγεται το 2011.

Δείτε ακόμη: Γνωρίζετε τι σημαίνει ο αριθμός πλαισίου στα Toyota;

Νέο Mitsubishi Eclipse όπως το γνωρίζαμε από παλιά τουλάχιστον δεν φαίνεται ότι υπάρχει στα πλάνα της Mitsubishi αλλά και του ομίλου Renault Nissan Mitsubishi. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιοι που θα ήθελαν να δουν ένα νέο Eclipse ή το φαντάζονται πως θα ήθελαν να είναι. Ένας από αυτούς είναι και ο ανεξάρτητος σχεδιαστής  Enoch Gabriel Gonzales, ο οποίος δημιούργησε το δικό του σύγχρονο Mitsubishi Eclipse 2020.

Το εικονιζόμενο ψηφιακά επεξεργασμένο Eclipse διαθέτει αρκετά δυναμική εμφάνιση χωρίς σχεδιαστικές ακρότητες και θα μπορούσε να αποτελεί εργοστασιακό σχέδιο. Κυρίαρχα αισθητικά του γνωρίσματα αποτελούν τα λεπτά φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, οι μεγάλες εισαγωγές αέρα στους προφυλακτήρες, το σφηνοειδές του προφίλ και οι τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης. Επίσης, το «φανταστικό» αυτό Mitsubishi Eclipse διαθέτει μεγάλης διαμέτρου πολυάκτινες ζάντες και πίσω από αυτές φαίνονται οι τρυπητοί δίσκοι με τις κόκκινες δαγκάνες.

Δείτε ακόμη: Ήρθε το Mitsubishi Eclipse Cross (τιμές – εξοπλισμοί)

Get it on Google Play Download on the App Store