Βασισμένο στο Renault Clio το νέο Mitsubishi Colt;

Ήδη από το 2017 ακούγεται έντονα πως χάρη στη συμμαχία Renault – Nissan – Mitsubishi, είχε έρθει η ώρα της επανεμφάνισης του Mitsubishi Colt, μιας και οι Ιάπωνες δεν διαθέτουν κάποιον δυνατό παίχτη στη μικρή κατηγορία.

To Colt ήταν ένα μοντέλο με μακρά ιστορία και από το 2013 απουσιάζει από τη γκάμα της ιαπωνικής μάρκας. Το Space Star μπορεί να ακολούθησε, αλλά το πιστό κοινό του Colt το ζητάει πίσω, με τους ιθύνοντες της Mitsubishi να αναφέρουν ότι το αειθαλές μοντέλο ίσως να επανεμφανιστεί το 2020.

Δείτε ακόμη: Aυτό είναι το νέο Renault Clio

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Kleber Silva δημοσιοποίησε δυο εικόνες για το πώς εκείνος φαντάζεται το μέλλον του νέου Mitsubishi Colt. Είναι εύκολα διακριτό πως ο κ. Silva βασίζει το σχέδιο του πάνω στο νέο Renault Clio, ενσωματώνοντας όμως στο εμπρόσθιο μέρος, το «μούτρο» από το πρόσφατα ανανεωμένο Mitsubishi ASX.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται το νέο Mitsubishi Colt

Εξαιρετικά αιχμηρά είναι και τα πίσω φωτιστικά σώματα, ενώ διακρίνεται και το ευμέγεθες λογότυπο της Mitsubishi στο μέσο της πόρτας του χώρου αποσκευών. Αν όντως το νέο Colt πάρει σάρκα κι οστά, δεν είναι διόλου απίθανο να βασίζεται στη πλατφόρμα της Renault, την CMF-Β, κάτι που σημαίνει ότι το νέο Colt θα μπορούσε να έχει πανομοιότυπες διαστάσεις με το νέο Clio, αλλά και την ίδια γκάμα κινητήρων. Για να δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον για την ιαπωνική μάρκα!

Get it on Google Play Download on the App Store