Το Toyota που θα ζηλέψει ο πρόεδρος της Toyota!

Αν σας θυμίζει κάτι το μαύρο Toyota που βλέπετε στις φωτογραφίες έχετε δίκιο! Ένα ίδιο σε λευκό, έχει ο πρόεδρος της Toyota με το οποίο είχε κάνει μεγαλοπρεπή είσοδο στην πίστα Fuji Speedway, για το Φεστιβάλ της Gazoo Racing!

Φαίνεται όμως πως υπάρχει ακόμα ένα ίδιο αυτοκίνητο το οποίο εμφανίστηκε στην έκθεση του Τόκιο και είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα. Δεν έγινε γνωστό αν και το μαύρο Century ανήκει στον πρόεδρο της Toyota, μιας κι αυτό το αυτοκίνητο έχει παρόμοια πινακίδα (18-67, που είναι κι η χρονολογία γέννησης του ιδρυτή της Toyota Sakichi Toyoda) με το λευκό μοντέλο.

Δείτε ακόμη: Νέο Toyota RAV4: Κινητήρες και επιδόσεις

Εξωτερική διαφοροποίηση δεν υπάρχει συγκριτικά με το λευκό Century και έτσι συναντάμε τις πολυάκτινες ζάντες μεγάλης διαμέτρου της BBS, τη μαύρη μάσκα μπροστά, το splitter στον εμπρός προφυλακτήρα με κόκκινη ρίγα, τη λεπτή carbon αεροτομή στο τελείωμα της πόρτας του πορτμπαγκάζ, αλλά και τα λογότυπα GRMN με το χαρακτηριστικό χρωματικό συνδυασμό.

Διαβάστε επίσης: Πάει για χρόνο στο Nürburgring η νέα Toyota Supra

Η ναυαρχίδα της Toyota κινείται από έναν ατμοσφαιρικό V8 5λιτρο κινητήρα, απόδοσης 381 ίππων και 510 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με έναν ηλεκτρικό κινητήρα 224 ίππων και 300 Nm ροπής. Η συνδυαστική απόδοση ανέρχεται στους 431 ίππους.

Get it on Google Play Download on the App Store