Αμερικάνος έχει αγοράσει 42 Volkswagen!

Τα παλαιότερα χρόνια όσοι αγόραζαν αυτοκίνητο συνήθως το «παντρεύονταν», αφού το κρατούσαν μέχρι τα βαθιά γεράματα ή το πολύ να το άλλαζαν όταν είχε παλιώσει πάρα πολύ. Τις καλές οικονομικά εποχές μειώθηκε η μέση ηλικία στου στόλου των κυκλοφορούντων αυτοκινήτων, αφού αρκετοί τα αντικαθιστούσαν πιο συχνά και η απόκτησή τους ήταν πιο εύκολη μέσω των δανείων.

Δείτε ακόμα: Σε premium μονοπάτια το νέο VW Passat

Ωστόσο, τα αυτοκίνητα που έχει αλλάξει ο Αμερικάνος Taylor Bryant και μάλιστα της ίδιας μάρκας, είναι για να γραφτεί στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες. Ο Bryant είχε μέχρι τώρα στην κατοχή του 42 Volkswagen και δεν θα σταματήσει σε αυτά, αλλά έχει σκοπό να αγοράσει και άλλα μοντέλα από την αγαπημένη του μάρκα.

Η αγάπη του για τα VW ξεκίνησε όταν ήταν παιδί στην πόλη Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνα. Εκεί πήγαινε με το ποδήλατό του στην τοπική αντιπροσωπεία της VW και θαύμαζε τα τελευταία μοντέλα, ενώ συνομιλούσε με τους τεχνικούς. Έξι χρόνια αργότερα αγόρασε το πρώτο του αυτοκίνητο, ένα γαλάζιο Beetle για 500 δολάρια.

Ο Bryant έβγαλε πτυχίο τεχνολογίας αυτοκινήτων από το Aiken Technical College στη Νότια Καρολίνα το 2001 και εργάστηκε ως κύριος τεχνικός αυτοκινήτων της Volkswagen για 12 χρόνια. Εργάστηκε σε όλα τα μοντέλα της VW, από τα πιο παλιά κλασικά όπως το Corrado και το κλασικό Beetle, μέχρι το σύγχρονο Jetta και το Tiguan. Άρχισε γρήγορα να κάνει τη δική του συλλογή αυτοκινήτων, αγοράζοντας συχνά οχήματα ως ανταλλακτικά. Μόλις επισκεύαζε ένα αυτοκίνητο, θα το πουλούσε και θα χρησιμοποιούσε τα κέρδη για να χρηματοδοτήσει την επόμενη κατασκευή.

Δείτε ακόμα: Πόσα άλογα βγάζει το VW Golf Mk6 1.4 TSI 122 PS;

Με τα χρόνια, η συλλογή αυτοκινήτων του έφτασε τα 42 Volkswagen και περιλάμβανε πολλά μοντέλα Golf, Jetta και Passat.

Μερικές από τις πιο αγαπημένες οικογενειακές αναμνήσεις του συνδέονται με τα αυτοκίνητα της Volkswagen, όπως όταν έτρεξε για την σχολική επιτροπή το 2010 και χρησιμοποίησε το 2005 Jetta GLI ως αυτοκίνητο της καμπάνιας του. Αγόρασε για τη σύζυγό του ένα Cabriolet για την πέμπτη επέτειο του γάμου τους, και το πρώτο αυτοκίνητο του γιου του ήταν ένα Jetta.

Η τρέχουσα συλλογή του περιλαμβάνει ένα Jetta του 1999, ένα Passat Wagon του 2004 και ένα Jetta του 2017. Πρόσφατα εντόπισε ένα από τα αγαπημένα του αυτοκίνητα – ένα αναπαλαιωμένο κόκκινο 1967 Karmann Ghia – προς πώληση στο Facebook Marketplace.

Το 2013, μετά από 12 χρόνια εργασίας ως μηχανικός της Volkswagen, έφυγε από το μαγαζί για να γίνει εκπαιδευτής στο Augusta Technical College της Γεωργίας. Λόγω του COVID, έχει μεταφέρει τα μαθήματά του στο διαδίκτυο και ξοδεύει μέρος του ελεύθερου χρόνου του για να εντοπίσει μοντέλα για χρήση σε διδακτικούς σκοπούς.

Δείτε ακόμα: Δεν προλαβαίνει τη ζήτηση για το Polo GTI η VW

Όσον αφορά την προσωπική του συλλογή, έχει πάντα χώρο να αναπτυχθεί. Προς το παρόν βλέπει το SUV Atlas ως την επόμενη μεγάλη του αγορά για να μεταφέρει τα τέσσερα μεγάλα σκυλιά του και τα δύο παιδιά του.

«Το Volkswagen ήταν το πρώτο αυτοκίνητο που αγόρασα και πιθανότατα θα είναι το τελευταίο», είπε ο Bryant.

Get it on Google Play Download on the App Store