Ανάκληση για Mitsubishi ASX και Eclipse Cross

Στην ανάκληση συγκεκριμένου αριθμού των μοντέλων Mitsubishi ASX και Eclipse Cross προχωρά η ιαπωνική μάρκα στην χώρα μας σε συνεργασία της Γενικής Γραµµατείας Βιοµηχανίας.

Δείτε ακόμη: Nέο Mitsubishi L200 με πολλές αλλαγές (+video)

Τα αυτοκίνητα που επηρεάζονται είναι 97 μοντέλα Mitsubishi ASX µε κωδικό µοντέλου GA0W και Eclipse Cross µε κωδικό µοντέλου GK1W, µε χρονολογία κατασκευής 2018. Η Mitsubishi αναφέρει πως στο συγκεκριµένο αριθµό οχηµάτων ενδέχεται κατά την ενεργοποίηση της υδραυλικής αντλίας φρένων να πραγµατοποιηθεί επαναφορά της ECU ASC (ηλεκτρονική µονάδα ελέγχου του συστήµατος Active Stability Control), το οποίο µπορεί να επηρεάσει τη σταθερότητα του οχήµατος.

Παράλληλα ανακαλούνται και 102 Mitsubishi Eclipse Cross µε κωδικό µοντέλου GK1W επίσης του 2018 στα οποία ενδέχεται η διάρκεια του χρόνου πέδησης του συστήµατος FCM (Forward Collision Mitigation System/ Σύστηµα µετριασµού εµπρόσθιας σύγκρουσης) να είναι µεγαλύτερη από το απαραίτητο όταν ανιχνεύσει πεζό ή αντικείµενο.

Μέχρι στιγµής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήµατος που να σχετίζεται µε τα συγκεκριµένα θέµατα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχηµάτων, θα ενηµερωθούν εγγράφως µέσω συστηµένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτηµένα συνεργεία Mitsubishi, χωρίς καµία οικονοµική επιβάρυνση.

Διαβάστε επίσης: Renault-Nissan-Mitsubishi με λειτουργικό Android

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Τεχνική ∆ιεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ στα τηλέφωνα 210 3483300 και 210 3483795 µε το Τµήµα Εξυπηρέτησης Πελατών της, ή µέσω e-mail στη διεύθυνση: info@saracakis.gr.

Get it on Google Play Download on the App Store