Απίστευτη BMW M3 E30 με εξάγωνα LED φανάρια!

Με την καραντίνα ελεώ κορονοϊού να έχει κλείσει σύσσωμο τον πληθυσμό στα σπίτια του, μερικοί έχουν αποφασίσει να περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους. Όπως ο καλλιτέχνης Khyzyl Saleem, ο οποίος έφτιαξε μερικά εξαιρετικά σχέδια με την BMW M3 E30 και την έκανε ακόμα πιο θελκτική!

Δείτε ακόμα: «Μεταμόσχευση νεφρών» μεταξύ BMW E30 και X7 (+video)

Ο Khyzyl που κατά καιρούς έχει δώσει τρομερά δείγματα γραφής σε επίπεδο σχεδίων, αυτή τη φορά το πήγε σε άλλο επίπεδο. Ξεκινώντας από το αμάξωμα, αυτό έχει πρηστεί, εμπρός και πίσω, με τις έξτρα προσθήκες των φτερών, να αφήνουν σε κοινή θέα τα πριτσίνια! Κι επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, το εμπρόσθιο τμήμα έχει πολλά για να σταθείς και να το κοιτάς για ώρα. Αρχικά φαίνεται πως ο Khyzyl, ενσωματώνει στο σχέδιο του, ένα άλλο χαρακτηριστικό των BMW του παρελθόντος, τη Sharknose, την αρνητική κλίση της μάσκας δηλαδή. Κερασάκι στην τούρτα, τα εξάγωνα LED φωτιστικά σώματα. Παρόμοιας τεχνολογίας και σχεδιασμού είναι και τα πίσω.

Διαβάστε επίσης: BMW E30 M3 από τις λίγες… κυριολεκτικά

Ιδιαίτερης μνείας αξίζουν οι ζάντες Turbofan, η τεράστια αεροτομή στη πόρτα του χώρου αποσκευών, αλλά κι ο διαχύτης με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του. Μπορεί για κάποιους το τελικό αποτέλεσμα ναι είναι υπερβολικό, αλλά παρόλα αυτά μπορεί να δώσει ιδέες σε άλλους κατόχους BMW E30 για το επόμενο project τους!

Get it on Google Play Download on the App Store