Απίθανη «Gallardo» βασισμένη σε Toyota Hilux!

Όποιος ονειρεύεται να κάτσει πίσω από το τιμόνι μιας Lamborghini Gallardo, αλλά η πραγματικότητα τον περιορίζει πίσω από εκείνο του Toyota Hilux, μόλις βρήκε τη λύση!

Ένα συνεργείο από την Ταϊλάνδη ειδικεύεται στις ρέπλικες, ιδίως εκείνες μοντέλων της φίρμας από τη Sant’Agata. H συγκεκριμένη, που είναι και βαμμένη σε ματ χρώμα, είναι μια από τις πιο ξεχωριστές που έχει κατασκευάσει, αποτελώντας στην ουσία κράμα supercar και monster truck! Τουλάχιστον εμφανισιακά, όπου το σχήμα της Gallardo συνδυάζεται με πελώριους χωμάτινους τροχούς, που εξέχουν σημαντικά από τους θόλους. Η εκτός δρόμου προσέγγιση έρχεται σχεδόν υποχρεωτικά, καθότι το πλαίσιο και οι αναρτήσεις προέρχονται από Toyota Hilux!

Ακριβώς επειδή το σασί είναι καταγωγής Hilux, η συγκεκριμένη «Lamborghini» διατηρεί τον κινητήρα μπροστά, εν αντιθέσει με πολλές από τις υπόλοιπες του συνεργείου που είναι είτε κεντρομήχανες, είτε με τον κινητήρα πίσω. Hilux, πάντως, δεν είναι πια το μοτέρ που κινεί τους πίσω τροχούς, έχοντας αντικατασταθεί από έναν V8 της Lexus! Το αυτοκίνητο όχι μόνο κινείται κανονικά εντός και, κυρίως, εκτός δρόμου, αλλά πωλείται. Η τιμή του; 1,5 εκατ. μπατ, ή περίπου 41.000 ευρώ, περιλαμβάνοντας πλήρη μετατροπή του εσωτερικού σε Gallardo, κομπλέ με ανθρακονημάτινα μπάκετ καθίσματα!

Get it on Google Play Download on the App Store