Αρκούδα έκανε φύλλο και φτερό ένα Subaru (+video)

Το Subaru Outback μιας γυναίκας στο Κονέκτικατ των Η.Π.Α επέλεξε μια αρκούδα να διαρρήξει πιθανόν για εύρεση τροφής. Όπως αναφέρει αμερικάνικο μέσο, η Linda Morad βρισκόταν στο σπίτι με μια φίλη όταν είδε τα φώτα στο αυτοκίνητό της να ανάβουν.

Δείτε ακόμη: Κλέβουν Mercedes σε δευτερόλεπτα (+video)

Η γυναίκα αναρωτήθηκε τι συμβαίνει, άρπαξε το τηλέφωνό της και πήγε να ερευνήσει. Θα περίμενε να δει κάποιον κλέφτη αυτοκινήτου, αλλά τελικά κάτι άλλο υπήρχε μέσα σε αυτό. Η Linda Morad δεν μπορούσε να δει ακριβώς τι ήταν στο αυτοκίνητο, έτσι κάλεσε την αστυνομία καθώς τρόμαξε όταν διάφοροι θόρυβοι ακούγονταν από το εσωτερικό του Subaru της. Οι αστυνομικοί έφθασαν λίγο αργότερα και έκπληκτοι ανακάλυψαν ότι μια αρκούδα είχε καταφέρει να μπει στο αυτοκίνητο.

Μετά τη λήψη ορισμένων φωτογραφιών, οι αξιωματικοί άνοιξαν τελικά μια πόρτα για να αφήσουν την αρκούδα να φύγει. Κατάφεραν να ρίξουν μια ματιά μέσα και στη συνέχεια ενημέρωσαν την γυναίκα ότι η κατάσταση δεν ήταν καλή. Η ιδιοκτήτρια δεν έδωσε την πρέπουσα βάση εκείνη την στιγμή καθώς νόμιζε ότι το εσωτερικό θα ήταν απλά λερωμένο και σκέφτηκε να το καθαρίσει την επόμενη μέρα. Ωστόσο, ένας απλός καθαρισμός δεν θα είναι αρκετός καθώς η αρκούδα κατέστρεψε το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Όπως μπορείτε να δείτε το εσωτερικό έχει μεγάλες ζημιές, ειδικά στο κέντρο του ταμπλό όπου οι αεραγωγοί έχουν αφαιρεθεί εντελώς και υπάρχει μια μεγάλη τρύπα. Κατεστραμμένα είναι επίσης τα καθίσματα όπως και τα πάνελ στις πόρτες.

Διαβάστε επίσης: Γυναίκα vs άντρας: Μάχη στο φούσκωμα ελαστικών; (+video)

Φανερά ήρεμη η Αμερικανίδα είπε «είναι σαν να σε κτυπάει ο κεραυνός ή να κερδίζεις το λόττο. Πόσες φορές αυτό θα συμβεί;» Η ίδια συνεργάζεται με την ασφαλιστική της εταιρεία για να καλύψει τις ζημιές.

Get it on Google Play Download on the App Store