Αθάνατο αγροτικό Nissan του 1986 με 22.700 χλμ.

Τα αγροτικά αυτοκίνητα της Nissan είναι εδώ και χρόνια δημοφιλή στην Ελλάδα και ειδικά στην επαρχία, όπου καλούνται να βγάλουν εις πέρας βαριές εργασίες, από τα παλαιότερα Datsun, έως το νέο Navara.

Διαβάστε ακόμα: Πατάει καλύτερα το αγροτικό με φορτωμένη καρότσα; (+video)

Ειδικά τα πιο παλιά pickup έχουν αποκτήσει τη φήμη των «αθάνατων», αφού δεν πάθαιναν τίποτα και αποσύρονταν από την κυκλοφορία μετά από πολλά χρόνια χρήσης και σκληρής δουλειάς στις αγροτικές εργασίες. Κάποια ακόμα κυκλοφορούν στα χωριά και έχουν γεράσει μαζί με τους ευχαριστημένους ιδιοκτήτες τους.

Ένα από αυτά ήταν και το pickup Nissan 1400 (B120), το οποίο παράγονταν στη Ν. Αφρική και βασιζόταν στο επιβατικό Datsun 1200 (B110). Από αυτό μοιραζόταν το εμπρός τμήμα του αμαξώματος μέχρι και τις μπροστινές θέσεις της καμπίνας, όμως από εκεί και πίσω είχε καρότσα. Το μικρό αγροτικό όχημα είχε μήκος μόλις 3.845 χλστ. (5.210 χλστ. έχει το πιο κοντό υπάρχον Navara) και ζύγιζε λιγότερο από 800 κιλά. Μπορούσε να κουβαλήσει κάτι περισσότερο από 500 κιλά, αν και το μόνο σίγουρο είναι φορτωνόταν με πολλά περισσότερα.

Διαβάστε ακόμα: Ποιο είναι το φθηνότερο αγροτικό 2κάμπινο 4×4;

Το εικονιζόμενο pickup Nissan 1400, δεν αποκλείεται να είναι το πιο καλοδιατηρημένο που υπάρχει. Είναι μοντέλο του 1986, έχει διανύσει μόνο 22.700 χιλιόμετρα και όπως φαίνεται έχει διατηρηθεί σε τέλεια κατάσταση. Με το εργοστασιακό μπλε μεταλλικό χρώμα και τις πολυάκτινες ζάντες το έχουμε δει να κυκλοφορεί και στους δρόμους της χώρας μας. Το συγκεκριμένο όμως όχημα βρίσκεται πολύ μακριά, στο νησί Μαδέρα (απέναντι από το Μαρόκο). Επίσης, πρόκειται για την έκδοση Deluxe, είναι πλήρως εργοστασιακό, χωρίς καμία μετατροπή και αναπαλαίωση, ενώ δουλεύει μια χαρά και δεν έχει σκουριές.

Το «αρνητικό» του είναι ότι το τιμόνι βρίσκεται από τη δεξιά πλευρά. Όσον αφορά την τιμή του, ο ιδιοκτήτης του ζητά το ποσό των 10.500 ευρώ (δείτε εδώ την αγγελία).

Δείτε ακόμα: Το αγροτικό που στέλνει τον οδηγό στα θυμαράκια

Get it on Google Play Download on the App Store