Audi RS6 Avant εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία (+video)

Ο Jon Olsson αν μη τι άλλο μας έχει παρουσιάσει κατά καιρούς μερικά απίστευτα, τετράτροχα δημιουργήματα και αυτό κάνει και αυτή την φορά με το εικονιζόμενο Audi RS6 Avant.

Δείτε ακόμη: Mazda MX-5 ντύθηκε… Morgan

Το νέο πρότζεκτ του λοιπόν, είναι αυτό το Audi RS6 Avant, το οποίο ο ίδιος έχει ονομάσει «Φοίνιξ», ονομασία που εμπνεύστηκε από την ελληνική μυθολογία και το ομώνυμο μυθικό πουλί το οποίο είχε την δυνατότητα να αναγεννιέται από τις στάχτες του.

Φυσικά κάθε άλλο παρά τυχαία είναι η ονομασία αυτή, καθώς ίσως θυμόσαστε πως δύο χρόνια πριν είχε κλαπεί το Audi RS6 Avant του Jon Olsson και βρέθηκε καμένο μετά από λίγο καιρό.

Επομένως μιλάμε για μία αναγέννηση από τις στάχτες του συγκεκριμένου μοντέλου, κάτι το οποίο εξηγεί και στο video που μπορείτε να δείτε πιο κάτω ο ίδιος ο Olsson.

Όσον αφορά τώρα στο αυτοκίνητο, αυτό είναι δημιούργημα συνεργασίας μίας ομάδας μηχανικών του βελτιωτικοί οίκου ABT και του Jon Olsson (ο οποίος επιμελήθηκε το αισθητικό κομμάτι). Κάτω από το καπό του έχει τον 4.0 λτ. V8 ο οποίος αποδίδει 705 ίππους και 880 Nm ροπής.

Βασικό χαρακτηριστικό του φυσικά δεν είναι άλλο από την διχρωμία του αυτοκινήτου, η ποία είναι πέρα από τα συνηθισμένα, καθώς χωρίζει στη μέση το αμάξωμα με το μισό να είναι λευκό και το άλλο μισό μαύρο, με μία πορτοκαλί ρήγα στην μέση να οριοθετεί τα δύο χρώματα.

Διαβάστε επίσης: Οδηγός Mercedes A-Class δεν ξέρει ότι είναι προσθιοκίνητη (+video)

Αρκετά όμως με τα λόγια, απολαύστε το αυτοκίνητο στο video που ακολουθεί πιο κάτω.

Get it on Google Play Download on the App Store