Αυτή είναι η Alfa Romeo Tonale παραγωγής (;)

To Μάρτιο του 2019 στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, η Alfa Romeo συγκέντρωσε τα βλέμματα με το πρωτότυπο μικρομεσαίο SUV μοντέλο της Tonale, το οποίο απέσπασε κολακευτικά σχόλια για τον σχεδιασμό του.

Δείτε ακόμη: H Alfa Romeo 147 GTA ήταν το πρώτο σύγχρονο hot hatch

Σήμερα, διέρρευσαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες από την Tonale παραγωγής και αν τελικά διατηρήσει αυτό το σχεδιασμό, φαίνεται ότι έχει υιοθετήσει αρκετά στοιχεία από το πρωτότυπο μοντέλο. Στο εμπρός άκρο κυριαρχεί η παραδοσιακή μάσκα, τα λεπτά οριζόντια φωτιστικά σώματα και ο μεγάλος αεραγωγός στον προφυλακτήρα. Οι κάμερες που υπήρχαν αντί για καθρέπτες έχουν δώσει τη θέση τους σε παραδοσιακούς καθρέπτες και στο πίσω μέρος κυριαρχεί η οριζόντια λωρίδα με τα φωτιστικά σώματα.

Η Alfa Romeo Tonale θα βασίζεται στο δάπεδο του Jeep Compass, ωστόσο θα έχει διαφορετική φιλοσοφία, αφού θα είναι εστιασμένη στην σπορτίφ συμπεριφορά, έναντι του πιο εκτός δρόμου Jeep. Η πρωτότυπη Tonale εφοδιαζόταν με plug-in hybrid σύνολο, ενώ στο σύστημα του προγράμματος D.N.A., η επιλογή «D» αφορούσε την επιλογή «Dual Power» Η επιλογή Ν («Natural»), συνεχίζει να προσφέρει την ιδανική ισορροπία μεταξύ απόδοση και οικονομίας διαχειρίζονταν τους δύο κινητήρες. Το πρόγραμμα «Advance Efficiency» εξελίχθηκε στο «Advance E» για απόδοση με αμιγώς ηλεκτρική κίνηση.

Δείτε ακόμη: Η Alfa Romeo Giulia QV σε παραλλαγή του The Fast and the Furious (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store