Η Alfa Romeo Giulia QV σε παραλλαγή του The Fast and the Furious (+video)

Κοινός καημός σχετικά με την εξέλιξη των ταινιών του franchise «The Fast and the Furious», είναι το γεγονός πως δεν υπάρχει καμία σχέση με το αρχικό concept. Από τις κόντρες και την αγνή, «υπόγεια» καθημερινότητα, φτάσαμε σε ληστείες όπου ξηλώνονται χρηματοκιβώτια σε μέγεθος γκαρσονιέρας, συμπλοκές με καρτέλ ναρκωτικών, πάρε-δώσε με CIA, εξάλειψη απειλών πυρηνικού ολέθρου κλπ. Το box office, βέβαια, λίγο ασχολείται καθώς όποτε βγαίνει καινούργια ταινία με τον Vin Diesel και την παρέα του (εξαίρεση το Tokyo Drift, που έλειπε), οι εισπράξεις πάνε «σύννεφο».

Δείτε ακόμα: Έτσι είχαν φθηνά αυτοκίνητα στο Fast and Furious (+video)

Την επιτυχία αυτή θέλει να μοιραστεί ο Michael Bay, με την τελευταία του δημιουργία «6 Underground». Ο Αμερικανός σκηνοθέτης είναι γνωστός με το προσωνύμιο «άρχοντας της καταστροφής», ελέω των εκατοντάδων εκρήξεων που συνοδεύουν κάθε ταινία του (δείτε κάποιο από τα Transformers και θα μας θυμηθείτε). Ποιος πιο ταιριαστός για να γυρίσει μια παραλλαγή των εξίσου «μετριοπαθών» The Fast and the Furious; Η πλοκή έχει ως εξής: μια ομάδα 6 ατόμων, που αποτελείται από ειδικοδυναμίτες, πράκτορες, μετρ των εκρηκτικών και λοιπών υπερασπιστών της ελευθερίας υπό την «Αστερόεσσα», σκηνοθετούν τους θανάτους τους γιατί τα συμφέροντα και οι κρυφές ατζέντες εμποδίζουν το έργο τους.

Διαβάστε επίσης: Βελτιωμένη Alfa Giulia QV εκθέτει την Ferrari 488 GTB

Στην πορεία προς την εξιλέωση και την προστασία του πλανήτη, κυνηγιούνται, καταστρέφουν και οδηγούν γρήγορα αυτοκίνητα. Σε πρωταγωνιστικό ρόλο συναντάμε την Alfa Romeo Giulia QV, σε λαχανί απόχρωση, ενώ δεν λείπουν οι Ferrari 488 GTB και Rolls-Royce Ghost. Προφανώς το σενάριο δεν θα διεκδικήσει «Χρυσό Φοίνικα», ούτε η σκηνοθεσία θα είναι υποψήφια για Όσκαρ. Όμως μια ταινία με πιστολίδι, εκρήξεις, εντυπωσιακά τετράτροχα και τον Ryan Reynolds (το trailer δεν μπαίνει καν στον κόπο να αναφέρει κάποιον από τους υπόλοιπους ηθοποιούς) ποτέ δεν είναι άσχημη για χαλάρωση στο σπίτι.

Get it on Google Play Download on the App Store