Αυτό είναι το εσωτερικό της Porsche Taycan!

93

H Porsche συχνά πυκνά μας έδινε μερικές λεπτομέρειες για το νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της, την Taycan! Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και η γερμανική εταιρεία μας έδωσε μια πρώτη γεύση του εσωτερικού της!

Το νέο μοντέλο της Porsche θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα στην έκθεση της Φρανκφούρτης κι ουσιαστικά αποτελεί την έκδοση παραγωγής του Mission E.

Δείτε ακόμα: Αυξημένη ζήτηση για την Porsche Taycan

Με την πρώτη ματιά φαίνεται πως το ταμπλό ακολουθεί τη σχεδιαστική πεπατημένη της νέας 911, με τον κωδικό 992. Ο πίνακας οργάνων ακολουθεί την τάση της εποχής κι είναι ψηφιακός, το τιμόνι είναι ίδιο σχεδόν με το σπορ μοντέλο, ενώ ο τυχερός οδηγός θα μπορεί να διαλέξει ανάμεσα από διαφορετικά προφίλ οδήγησης. Κορυφαίο είναι το γεγονός πως η νέα Taycan θα διαθέτει το Apple Music, κάτι που για πρώτη φορά ενσωματώνεται σε μοντέλο παραγωγής, προσφέροντας περιεχόμενο σε πάνω από 50 εκατομμύρια τραγούδια, αλλά και στο Beats 1 global livestream με 3ετή πρόσβαση στο διαδίκτυο. Κι όλα αυτά μέσω του κορυφαίου ηχοσυστήματος Burmester High-End Surround Sound System με Apple Digital Masters, για «στουντιακό» ήχο!

Διαβάστε επίσης: Παντιλίκια στα χιόνια με την Porsche Taycan (+video)

Η νέα Porsche Taycan θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα στην έκθεση της Φρανκφούρτης στις 4 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με την Porsche, το ηλεκτρικό μοντέλο θα έχει ισχύ πάνω από 600 ίππους, με το 0-100 χλμ./ώρα να πραγματοποιείται σε λιγότερο από 3,5 δλ., τα 200 χλμ./ώρα θα έρχονται σε λιγότερο από 10 δλ., ενώ η μπαταρία ιόντων λιθίου των 90 kWh θα δίνει αυτονομία πάνω από 500 χλμ!