Αυτό είναι το νέο Toyota Hilux

Η Toyota ετοιμάζει την ανανέωση του δημοφιλέστατου Hilux και, όπως φαίνεται, οι πρώτες φωτογραφίες διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Ένα blog από το Κουρδιστάν ήταν το πρώτο που έφερε στη δημοσιότητα τις επίμαχες εικόνες, δανειζόμενες τες από το Milele Motors. Οι φωτογραφίες κατά πάσα πιθανότητα προέρχονται από προσπέκτους της Toyota, καθώς αναφέρονται λεπτομερώς μέχρι και τα διαθέσιμα χρώματα. Το νέο Hilux, λοιπόν, χαρακτηρίζεται από την νέα μάσκα και τα διαφορετικά φωτιστικά σώματα, αμφότερα αντλώντας επιρροές από το Tacoma.

Δείτε ακόμα: Πόσο κοστίζει το «σκληρό» Toyota Tacoma TRD Pro;

Η μάσκα «Η» γεμίζει δυναμισμό το εμπρός μέρος, δένοντας με τα νέα LED φωτιστικά σώματα και τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα. Στην πλούσια έκδοση, οι λαμπτήρες είναι bi-LED και αφορούν και τα φώτα πορείας, σε αντίθεση με τη στάνταρ που χρησιμοποιεί κανονικές λάμπες αλογόνου. Οι διαφορές είναι εμφανείς μεταξύ τους, ενώ και τα σχέδια των ζαντών (18 ιντσών στην πλούσια, 17 στη στάνταρ) δεν θα μπερδέψουν κανένα μεταξύ των δυο εκδόσεων. Ο προφυλακτήρας ολοκληρώνει το επιβλητικό παρουσιαστικό, διαθέτοντας έντονες ακμές.

Στο πίσω μέρος, τα φωτιστικά σώματα και οι λυχνίες LED συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν. Ο προφυλακτήρας επίσης είναι ανασχεδιασμένος, αλλά σαφώς λιγότερο συγκριτικά με τον μπροστά ενώ και η πόρτα της καρότσας φέρει νέα χειρολαβή, που επικαλύπτεται με χρώμιο στην πλουσιότερη έκδοση.

Διαβάστε επίσης: Νέο μικρό SUV Toyota Yaris Cross

Στα μηχανικά μέρη, τα μεγάλα νέα αφορούν την έκδοση GR που ακούγεται πως θα έχει έναν twinturbo ντίζελ 4.5 V6 με τουλάχιστον 270 ίππους. Στο καθημερινό Hilux, o τετρακύλινδρος 2.4 D-4D και ο μεγαλύτερος 2.8 D-4D αναμένονται ελαφρώς ισχυρότεροι, αν και επίσημα στοιχεία δεν υπάρχουν ακόμα.

Get it on Google Play Download on the App Store