Με τουλάχιστον 270 ίππους το Toyota GR Hilux!

H Toyota το έχει ανακοινώσει και φαίνεται πως το έχει βάλει σκοπό να το κάνει πράξη: θα προσφέρει εκδόσεις επιδόσεων σε όλα τα μοντέλα της γκάμας! Εξ ου και η ετοιμασία για το Toyota GR Hilux!

Η «καυτή» έκδοση του ιαπωνικού pick up θα έρθει και θα ανακατέψει για τα καλά την τράπουλα της εν λόγω κατηγορίας, κάτι που απαιτείται ειδικά με την έλευση του δυναμικού Ford Ranger Raptor.

Δείτε ακόμα: Toyota GR Yaris ή VW Polo GTI με 8.000€ λιγότερα;

Η Toyota ήδη μας έχει παρουσιάσει το GR Yaris, είμαστε εν αναμονή των αντίστοιχων Corolla και C-HR, ενώ τώρα πηγές από την Αυστραλία θέλουν να έρχεται και το κορυφαίο Hilux. Οι «φυτιλιές» μπήκαν με την έκδοση GR Sport, η οποία διέθετε μικρές επεμβάσεις στην εμφάνιση, καθώς επίσης κι αναβαθμίσεις στην ανάρτηση. Οι πληροφορίες θέλουν κάτω από το καπό του Hilux να τοποθετηθεί ένας νέος turbo-diesel V6 κινητήρας 4.5 λίτρων, που θα αποδίδει το λιγότερο 270 ίππους και θα κάνει ντεμπούτο στο νέο Land Cruiser. Νούμερα που θα κοντράρουν στα ίσια το Raptor.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται Toyota GR Corolla με τουλάχιστον 250 ίππους!

Σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρείας, ο υπάρχον προγραμματισμός αναφέρει πως η η επόμενη γενιά Hilux θα λανσαριστεί το 2023. Αυτό σημαίνει πως η GR έκδοση θα μας έρθει αρκετά σύντομα, αφού θα αφορά το τρέχον Hilux.

Get it on Google Play Download on the App Store