BMW 740i βρίσκεται σε καραντίνα για 23 χρόνια!

 

Κάθε αυτοκίνητο, ανεξαρτήτως μάρκας, αξίας ισχύος κ.λπ., πρέπει ο κάτοχός του να το προσέχει και να το συντηρεί σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση, έτσι ώστε να μην αρχίζει και βγάζει προβλήματα. Κάποιοι αρκούνται στα απολύτως βασικά, ενώ άλλοι το έχουν με το βαμβάκι.

Δείτε ακόμα: Γιατί το Citroen XM είχε το 13ο παράθυρο;

Η συγκεκριμένη όμως περίπτωση φροντίδας βρίσκεται σε άλλο επίπεδο, αφού η εικονιζόμενη BMW 740i του 1997 με τα μόλις 255 χλμ. στο κοντέρ της, έχει διατηρηθεί όλα αυτά τα 23 χρόνια σε μια κάψουλα με μηχανική κυκλοφορία αέρα. Βρίσκεται σε τόσο τέλεια κατάσταση, αφού δεν αποκλείεται ακόμα να μυρίζει… καινουργίλα!

Δείτε ακόμα: Renault Clio Williams: Το αξεπέραστο «φορμουλάκι»

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες, το αμάξωμα, το εσωτερικό και τα μηχανικά μέρη, δείχνουν ένα αυτοκίνητο του κουτιού. Κανένα ίχνος φθοράς, σκουριάς και γενικότερα χρήσης δεν υπάρχει σε αυτή την 740i. Η δημοπρασία της μέσω του eBay ξεκίνησε με 1.000 ευρώ και μέχρι αυτή την στιγμή έχει φτάσει τις 50.650 ευρώ, ενώ μένουν άλλες 6 μέρες μέχρι να λήξει η δημοπρασία.

Δείτε ακόμα: Η παλιά BMW M140i «φορτώνει» τη νέα M135i (+video)

Στον εξοπλισμό της περιλαμβάνει ESP, τέσσερις αερόσακους, ηλεκτρικά και θερμαινόμενα ρυθμιζόμενα καθίσματα, δερμάτινο σαλόνι, αυτόματο κλιματισμό, αισθητήρες παρκαρίσματος κ.λπ. Κάτω από το μακρύ εμπρός καπό της φιλοξενείται ο V8 κινητήρας των 4.4 λτ. ισχύος 286 ίππων και 420 Nm ροπής, ο οποίος επιτάχυνε το μήκους 5 μ. βάρους 1.800 κιλών αμάξωμα στο 0-100 χλμ./ώρα σε 6,6 δλ.

Get it on Google Play Download on the App Store