H BMW i7 έχει μέχρι κρύσταλλα Swarovski! (+video)

Η πολυτέλεια στη νέα BMW i7 δεν αφορά μόνο την καμπίνα, αλλά και τους προβολείς, οι οποίοι έχουν κατασκευαστεί από τον Swarovski. Το εμπρός τμήμα της νέας i7 αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά του αυτοκινήτου. Δεν ξεχωρίζει μόνο από τη γρίλια, αλλά και από τα διπλά φωτιστικά σώματα που υπάρχουν σε κάθε πλευρά, με το ένα να βρίσκεται πάνω από το άλλο. Ιδιαίτερα οι προβολείς έχουν κατασκευαστεί από ένα πολύτιμο, όσο και ποιοτικό υλικό.

Δεν είναι άλλο από το κρύσταλλο του γνωστού οίκου Swarovski, ο οποίος ανέπτυξε μια ειδική ρέουσα συσκευή προκειμένου να σιγουρευτεί πως θα παραμείνουν στη θέση τους καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου. Στη BMW από την πλευρά τους υποστηρίζουν πως αυτά τα σώματα μοιάζουν με αεραγωγούς κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η ενσωμάτωση των προβολέων από κρύσταλλο επέτρεψε στον κατασκευαστή, από εκεί και πέρα, να καινοτομήσει με μια ιδιαίτερη τεχνολογία, η οποία επιτρέπει στο αυτοκίνητο να φωτίζει τη γρίλια και τους εν λόγω προβολείς, όποτε πλησιάζει ο κάτοχος, οδηγός και ιδιοκτήτης.

Βέβαια, εντύπωση δεν προξενεί μόνο το κρύσταλλο Swarovski των προβολέων, αλλά και οι επιδόσεις της xDrive60, που εφοδιάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ στον εμπρός άξονα, ισχύος 259 ίππων και ένα στον πίσω, 312ίππων. Η συνδυαστική ισχύς ανέρχεται στους 544 ίππους με 744 Nm ροπή. Τα δύο μοτέρ αποκτούν ενέργεια από την μπαταρία των 101,8 KWh, παρέχοντας στο πολυτελές sedan αυτονομία της τάξης των 483 χιλιομέτρων. Δείτε τώρα στο video πώς λειτουργούν τα φώτα-κοσμήματα της ηλεκτρικής 7άρας.

Get it on Google Play Download on the App Store