Αυτό το αυτοκινητάκι κοστίζει 90.000 ευρώ!

Το κόστος ορισμένων αντικειμένων πολλές φορές ξεπερνάει κάθε λογική. Όπως η τιμή αυτής της μινιατούρας Chevrolet Camaro των Hot Wheels, η οποία υπερβαίνει την τιμή κτήσης του κανονικού μοντέλου. Το κόστος της Camaro των Hot Wheels, εκτιμάται στις περίπου 90.000 ευρώ!

Δείτε ακόμα: Chevrolet Corvette ZR1 σώθηκε στο πάρα τσακ!

Ενώ μια μινιατούρα της συγκεκριμένης σειράς δεν έχει εξωφρενική τιμή, το εν λόγω μοντέλο κοστίζει τόσα πολλά λεφτά, καθώς κατασκευάστηκε σε μόλις 16 τεμάχια. Όμως το εικονιζόμενο έχει ακόμα μια ιδιαιτερότητα: είναι το πρωτότυπο μοντέλο πάνω στο οποίο «πάτησε» η σειρά. Όσα κομμάτια βγήκαν από τη γραμμή παραγωγής δεν διατέθηκαν όλα σε καταστήματα, ενώ όσοι τα απέκτησαν δεν γνώριζαν την σπανιότητα του παιχνιδιού. Κάτι που επιβεβαίωσε κι ο ειδικός Joel Magee, ο οποίος ανέφερε ότι η συγκεκριμένη Camaro είναι το τρίτο πιο σπάνιο αυτοκινητάκι της Mattel και ίσως το μόνο που έχει διασωθεί.

Διαβάστε επίσης: Πιο επιβλητικό από ποτέ το νέο Chevrolet Suburban

Ακόμα μια ιστορία μοναδικής συλλεκτικής αξίας, που αν κάποιος είναι τυχερός μπορεί να είναι πλούσιος. Η ατυχία του βέβαια θα είναι να μην γνωρίζει τι κρατάει στα χέρια του. Βλέπετε ο κόσμος των συλλεκτών έχει ακόμα πολλά να μας αποκαλύψει!

Get it on Google Play Download on the App Store