Διέλυσε την BMW M5 του μόλις την αγόρασε! (+video)

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, λέει το πασίγνωστο ρητό μας. Αν το προσαρμόσουμε για αγορά αυτοκινήτου, θα λέγαμε η πρώτη βδομάδα. Ο κάτοχος μιας ολοκαίνουργιας BMW M5 πάντως, δεν πρόλαβε να δει ούτε την πρώτη ώρα καθώς τράκαρε το βαυαρικό σεντάν ούτε 10 λεπτά αφότου το πήρε στα χέρια του!

Δείτε ακόμα: «Πύραυλος» BMW M5 840 ίππων και 350 χλμ./ώρα

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Βαλτιμόρη και συγκεκριμένα το Μέριλαντ, όταν ένας Αμερικανός πήρε πανευτυχής τα κλειδιά του αποκτήματός του και βγήκε για μια βόλτα, χωρίς καν να έχουν τοποθετηθεί οι πινακίδες. Έχοντας διανύσει μόλις 11 χιλιόμετρα, έχασε τον έλεγχο του super sedan των 600 ίππων, προσέκρουσε σε κράσπεδο και κατέληξε «καρφωτός» σε παρακείμενη κολώνα. Τα αίτια για το περιστατικό δεν έχουν διαλευκανθεί, ωστόσο αναφέρεται πως ένα άλλο αυτοκίνητο -που επίσης έμεινε χτυπημένο στο σημείο- επιχειρούσε να κάνει αναστροφή την ώρα που περνούσε η M5 δίπλα του. Ο οδηγός του ανοίχτηκε στα δεξιά για να πραγματοποιήσει τον ελιγμό, χωρίς να ελέγξει τους καθρέπτες, χτυπώντας την λευκή BMW στο πλάι και στέλνοντάς τη στον πυλώνα.

Διαβάστε επίσης: H BMW M5 «καταστρέφει» την Aston Martin Vantage (+video)

Βέβαια η έκταση των ζημιών, αποκαλύπτει τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, η οποία με τη σειρά της «φωτογραφίζει» την ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός της. Η ασφαλιστική το έβγαλε «ολική», κάτι που σημαίνει πως ο «γουρλής» ιδιοκτήτης της M5 ενδεχομένως να επιχείρησε να επαληθεύσει τα 3,4 δλ. για τα 100 χλμ./ώρα από στάση που δηλώνει η BMW. Αυτό που σίγουρα επαλήθευσε, ήταν το επίπεδο παθητικής ασφάλειας. Βγήκε αλώβητος από το αυτοκίνητο, με λίγες γρατζουνιές και τώρα καλείται να πληρώσει κυριολεκτικά τα σπασμένα.

Get it on Google Play Download on the App Store