Νέα Land Rover Defender «σώζουν» νταλίκα 20 τόνων!

Το νέο Land Rover Defender μπορεί να μην έχει καμία σχέση με τον πρόγονό του, εν τούτοις όμως απέδειξε περίτρανα το πόσο ικανό 4x4 είναι! Πώς; Ρυμουλκώντας μια νταλίκα 20 τόνων!

Το συμβάν έλαβε χώρα στην έρημο Ναμίμπια, όπου ήταν προγραμματισμένη η επίσημη παρουσίαση του Defender.

Δείτε ακόμα: Land Rover Defender με καρδιά από Corvette!

Στο βίντεο αποτυπώνονται τα δυο Land Rover Defender που στην πορεία τους συναντούν, το βαρύ όχημα (20 τόνοι είναι αυτοί), το οποίο έχει κολλήσει στην άμμο για τρεις ολόκληρες μέρες. Φαντάζεστε τη χαρά του οδηγού μόλις αντίκρισε τα δυο οχήματα; Αμέσως τα δυο Defender ανέλαβαν δράση ώστε να ξεκολλήσουν την νταλίκα των 20 τόνων από την δύσκολη θέση που βρισκόταν. Η προσπάθεια ήταν έντονη κι επίπονη, αλλά τα βρετανικά 4×4 (ένα D240E και ένα P400S) τα κατάφεραν, παρά το γεγονός πως το ανώτερο βάρος έλξης που δηλώνει η εταιρία είναι στους 3,5 τόνους.

Διαβάστε επίσης: Ιδανικό Land Rover Defender για τα ελληνικά νησιά

Το νέο Defender θα είναι διαθέσιμο με δυο διαφορετικούς τύπους αμαξώματος, 90 και 110 (όπως κι ο προκάτοχός του), το οποίο ξεχωρίζει με το τετραγωνισμένο σχήμα του και τις καμπύλες του. Μάλιστα ως γνήσιο εκτός δρόμου μοντέλο που σέβεται τον εαυτό του, έχει την ρεζέρβα στο πίσω μέρος σε κοινή θέα, ενώ εντυπωσιακά είναι και τα Alpine παράθυρα στην οροφή. To νέο Land Rover Defender θα εξοπλίζεται με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, που προσφέρουν δύναμη και οικονομία. Ο 2λιτρος diesel θα προσφέρει απόδοση 200 και 240 ίππων, ενώ ο 2λιτρος κινητήρας βενζίνης θα προσφέρει 300 ίππους. Στην κορυφή των βενζινοκινητήρων θα βρίσκεται ένας 6κύλινδρος βενζινοκινητήρας σε σειρά, 3.0 λίτρων, ο οποίος θα συνδυάζεται με ήπιο υβριδικό σύστημα και θα έχει ισχύ 400 ίππων.

Δείτε ακόμα: Πόσο κάνει το νέο Land Rover Defender στην Ελλάδα;

Get it on Google Play Download on the App Store