Έκαναν πάρτι γενεθλίων σε εγκαταλελειμμένο VW Golf!

Τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα είναι διαχρονικό πρόβλημα των δρόμων. Πέρα από τα πρακτικά ζητήματα (μείωση θέσεων στάθμευσης), για εμάς τους λάτρεις του αυτοκινήτου αποτελεί θλιβερή και αντιαισθητική εικόνα το να σαπίζει ένα τετράτροχο. Ψυχή έχουν κι αυτά. Κάπως έτσι το είδαν στο Σέφορντ, της Αγγλίας, όπου οι κάτοικοι έκαναν πάρτι γενεθλίων σε ένα παρατημένο VW Golf MK5!

Οι περίοικοι της George Street «γιόρτασαν» τον 1 χρόνο που έκλεισε εγκαταλελειμμένο το γερμανικό χάτσμπακ εκεί, αυτοσαρκαζόμενοι και στηλιτεύοντας την αδιαφορία του δήμου παράλληλα, ο οποίος δεν έχει κάνει το παραμικρό για την απομάκρυνση του αυτοκινήτου. Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι, έχουν επανειλημμένως κάνει παράπονα στη δημοτική αρχή, όμως από πλευράς τοπικής αυτοδιοίκησης δεν έχει υπάρξει η παραμικρή αντίδραση. Μερικές από τις επιστολές τοποθετήθηκαν πάνω στο Golf, εν είδει στολισμού, μαζί με τα κλασικά στολίδια των πάρτι γενεθλίων (κορδέλες, καπελάκια κλπ).

Η George Street είναι μονόδρομος και το ασημί VW το μοναδικό που κοιτάει ανάποδα. Παράλληλα, εμποδίζει την είσοδο-έξοδο από το απέναντι γκαράζ και βρίσκεται κοντά σε σημείο που περνάει σχολικό, παρεμποδίζοντας την απο/επιβίβαση των μαθητών. Τουλάχιστον δεν είναι διπλής κατεύθυνσης ο δρόμος. Το αυτοκίνητο τώρα, παρά τον 1 χρόνο εγκατάλειψης (κι είναι και καλή έκδοση, 2.0 TDI) διατηρείται σε αξιοσημείωτα καλή κατάσταση. Ούτε σκασίματα στη βαφή, ούτε ξεφούσκωτα ελαστικά, ούτε σκουριά. Κρίμα γενικά να πηγαίνει χαμένο, πόσο μάλλον εδώ που δημιουργεί δυσκολίες στην καθημερινότητα των συγκεκριμένων κατοίκων.

Get it on Google Play Download on the App Store