Έκανε τη Mustang «μουλάρι» (+video)

Η εικόνα ενός φορτωμένου αυτοκινήτου σαν μουλάρι, δεν είναι κάτι ασύνηθες στους ελληνικούς δρόμους. Τα κάθε λογής αντικείμενα που εξέχουν από πορτμπαγκάζ και οροφές αποτελούν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο, θέτοντας σε κίνδυνο όλη την κυκλοφορία. Ένα δυνατό τράνταγμα υπόθεση είναι να δεις οτιδήποτε κουβαλάει ατάκτως ερριμμένο κάποιος, να βρίσκεται φαρδύ πλατύ στο οδόστρωμα. Όπως αποδεικνύει ένας οδηγός Ford Mustang, πάντως, μόνο ελληνική πατέντα δεν αποτελούν αυτές οι μετακινήσεις.

Δείτε ακόμα: Έκανε την Lamborghini Aventador… Datsun (+video)

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη σε κάποια οδό των Η.Π.Α. και απεικονίζει μια Mustang 4ης γενιάς, μετά facelift εποχής, να είναι φορτωμένη όσο δεν πάει με σωλήνες, σιδερόβεργες, σύρματα και λοιπά κατασκευαστικά υλικά. Με 310 λίτρα χώρου αποσκευών προφανώς δεν είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για μεταφορές, αν και διόλου ικανοποιητικά για σπορ αυτοκίνητο. Λίγο ενδιαφέρει τον κάτοχό του, που δεν δίστασε να δέσει σωλήνες μέχρι και στο πλάι, με σημείο έδρασης το καπό. Εννοείται ότι το πίσω μέρος έχει κάτσει, ενώ το φάγωμα στο πίσω φτερό είναι ενδεικτικό της «φροντίδας» που απολαμβάνει το συγκεκριμένο pony car. Για να έχετε μια ιδέα, αυτή είναι η μορφή της Mustang MK4 χωρίς το οικοδομικό look

Διαβάστε επίσης: Έφτιαξε Mustang και του την πήρε η Disney!

Εξυπακούεται πως πέραν της οδικής ασφάλειας, είναι κρίμα για κάθε αυτοκίνητο να υφίσταται θύμα τέτοιας κακοποίησης. Πολλώ δε μάλλω, όταν πρόκειται για sportscar με τουλάχιστον V6 κινητήρα κάτω από το καπό (3.8 V6 η βασική έκδοση, 190 ίππων – 4.6 V8 η GT, στα 263 άλογα).

Get it on Google Play Download on the App Store