Έκλεψαν ζάντες συλλεκτικής Mercedes (+video)

Η κλοπή ζαντών αλουμινίου δεν είναι ένα πολύ σπάνιο φαινόμενο, αφού κατά καιρούς έχουμε δει και άλλα περιστατικά με ακριβά αυτοκίνητα που μένουν στους τάκους, αλλά και από εμπορίες αυτοκινήτων να έχουν κάνει φτερά πολλά σετ από ζαντολάστιχα.

Δείτε ακόμα: Πως παράγονται οι ζάντες του Honda Civic Type R Limited Edition

Στο μάτι φαίνεται ότι είχαν βάλει κλέφτες τις ζάντες μιας συλλεκτικής και σπάνιας Mercedes-Benz CLK 63 AMG Black Series (μόλις 500 κατασκευάστηκαν). Όμως αφαίρεσαν μόνο τις πίσω και άφησαν το αυτοκίνητο πάνω σε τούβλα και σε ένα μεταλλικό αντικείμενο. Πιθανώς δεν πρόλαβαν να κλέψουν και τις εμπρός ζάντες γιατί τους αντιλήφθηκαν, ή τους έλλειπαν οι πίσω. Το ατυχές συμβάν έγινε σε δρόμο του Λονδίνου.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η CLK 63 AMG Black Series βασιζόταν στην CLK 63, ωστόσο είχε πολλές αισθητικές και μηχανικές βελτιώσεις. Την κίνηση της Mercedes CLK63 AMG Black Series αναλαμβάνει ένα 6.2 λτ. V8 μηχανικό σύνολο ισχύος 507 ίππων και με ροπή 630 Nm, το οποίο συνδυάζεται με 7G-Tronic κιβώτιο ταχυτήτων και προσφέρει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,3 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 300 χλμ./ώρα.

Δείτε ακόμα: Πρέπει να αλλάζονται τα ελαστικά εμπρός – πίσω;

Παρακολουθείστε παρακάτω και το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store