Έτσι θα είναι η «Made in the USA» Tonale

Η Alfa Romeo Tonale ήρθε στη χώρα μας και ετοιμάζεται να ξεκινήσει την πανευρωπαϊκή της πορεία, με σκοπό την εκτίναξη της εμπορικότητας για τον Ιταλό κατασκευαστή. Το νέο C-SUV, ωστόσο, δεν θα κάνει καριέρα μόνο στη Γηραιά Ήπειρο, αλλά και στις Η.Π.Α. Απλά, με διαφορετικά σήματα και εμφάνιση.

Είδαμε τις προάλλες μια διαρροή από εργοστάσιο της Dodge, που έδειχνε ένα νέο crossover πολύ κοντά σε σχεδίαση με την Tonale. Οι φήμες δεν άργησαν να επιβεβαιωθούν, έστω ανεπίσημα, και να μας συστήσουν το Hornet: την αμερικανική εκδοχή της τελευταίας Alfa Romeo, που αποσκοπεί στην εμπορική επιτυχία πέρα από τον Ατλαντικό. Μια επιλογή επιτακτική, καθώς οι Αμερικανοί δεν αποκολλώνται εύκολα από την παράδοση. Αλλιώς βλέπουν την Tonale ως Alfa, αλλιώς το ίδιο αυτοκίνητο με τα σήματα μιας δικής τους εταιρίας και ένα ιστορικό για αυτούς (το 1950 εμφανίστηκε πρώτη φορά «Hornet») όνομα.

Το γνωστό και μη εξαιρετέο Kolesa.ru είπε να δημιουργήσει το νέο Hornet, βασιζόμενος στη προαναφερθείσα φωτογραφία, το εμπρός μέρος της Tonale, εκείνο από το Dodge Durango και κατασκοπευτικές λήψεις του υπό εξέλιξη μοντέλου. Οι προφανείς διαφορές, πέραν των φωτιστικών σωμάτων, εντοπίζονται στην παραλληλόγραμμη μάσκα και τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, που δίνουν στο αμερικανικό μοντέλο τη δική του ταυτότητα. Ενημέρωση δεν υπάρχει ακόμα για το πότε θα παρουσιαστεί, όμως το πιθανότερο είναι να συμβεί προς το τέλος του τρέχοντος έτους.

Get it on Google Play Download on the App Store