Έτσι θα είναι το Hyundai i20 N των 200 ίππων

Η Hyundai θα διευρύνει την γκάμα των σπορ μοντέλων της N, αφού μετά τα i30 N, i30 Fastback N και Veloster N έρχονται τα Kona και i20.

Δείτε ακόμα: Πόσο κάνει το Hyundai i30 N Project C;

Για το τελευταίο έρχεται ένα νέο rendering, από τον Avarvarii και το Auto Express να μας εντυπωσιάσει. Το σύνολο της ψηφιακής απεικόνισης αποτελεί κράμα του νέου i30 N Line και του κανονικού i20, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι άκρως ρεαλιστικό! Τα πρωτότυπα δοκιμών γυρνάνε συνεχώς στο Nurburgring, με τα αεροδυναμικά βοηθήματα, τις μεγάλες ζάντες, τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων και τους αεραγωγούς στο εμπρός τμήμα του αμαξώματος να είναι εμφανή, ακόμα και κάτω από το καμουφλάζ.

Διαβάστε επίσης: Οι επιδόσεις του νέου Hyundai i30 1.5 T-GDi 160 PS

Για τον κινητήρα που θα «φοράει» το i20 N, υπάρχουν ακόμα ερωτηματικά. Πιθανώς να διαθέτει τον 1.6 T-GDi με 200 ίππους, όμως δεν αποκλείεται να δούμε μια πιο ενισχυμένη έκδοση του νέου 1.5 T-GDi 160 PS που είδαμε στο ανανεωμένο i30. Υπάρχει και η εκδοχή να εφοδιάζεται με τον 2.0 T-GDi των 250 ίππων του i30 N, όμως αυτό το σενάριο δεν φαίνεται να είναι το επικρατέστερο. Οι επιδόσεις, πάντως, αναμένονται παραπάνω από «καυτές», με τον χρόνο για τα πρώτα 100 χλμ./ώρα να υπολογίζεται στα 6,5 δλ. και την τελική να αγγίζει τα 230 χλμ./ώρα!

Get it on Google Play Download on the App Store