Έτσι θα είναι το νέο Hyundai Elantra

Λίγο πριν το επίσημο ντεμπούτο του νέου Elantra, η Hyundai ήδη μας το έχει δείξει εν μέρει και δράσει σε επίσημο teaser. Ένα rendering από την Κορέα, πάντως, έρχεται να μας φανερώσει μια πολύ ρεαλιστική οπτική του κορεατικού μεσαίου.

Δείτε ακόμα: Hyundai Elantra 5ετίας με 1,6 εκ. χλμ. χωρίς πρόβλημα!

Το KKS Studio δημιούργησε μια ψηφιακή απεικόνιση του επερχόμενου Elantra, με τις έντονες ακμές, το σφηνοειδές προφίλ και τις επιρροές από το μεγαλύτερο Sonata να είναι διάχυτες. Διακρίνεται για την ιδιαίτερα δυναμική εμφάνιση, τη liftback μορφή, τη χαμηλή γραμμή της οροφής, τις έντονες ακμές στο προφίλ και τα εντελώς ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα εμπρός-πίσω – όλα αποτέλεσμα της σχεδιαστικής τεχνοτροπίας Parametric Dynamics, που θα συνοδεύει εφεξής όλα τα νέα Hyundai.

Διαβάστε επίσης: Οι επιδόσεις του νέου Hyundai i30 1.5 T-GDi 160 PS

Για τους κινητήρες δεν υπάρχει ενημέρωση μέχρι στιγμής, όμως θεωρείται δεδομένο πως θα πρόκειται για μια ολοκληρωμένη γκάμα της σειράς SmartStream, δίχως να αποκλείεται plug-in υβριδική έκδοση. Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως σήμερα, και αναλόγως αγοράς -όπως της Ρωσίας για παράδειγμα-, το Elantra διατίθεται με κινητήρα βενζίνης 1.6 λτ. MPI ισχύος 128 ίππων στις 6.300 σ.α.λ. και με ροπή 155 Nm στις 4.850 σ.α.λ. Το επίσημο ντεμπούτο είναι προγραμματισμένο για τις 17 του μηνός.

Get it on Google Play Download on the App Store