Έτσι θα είναι το νέο Hyundai i30 N

Η παρουσίαση του ανανεωμένου Hyundai i30 μας αποκάλυψε ένα άκρως απειλητικό κορεατικό μικρομεσαίο, ιδιαίτερα στην έκδοση N Line. Οπότε τι πιο αναμενόμενο, από μια ψηφιακή απεικόνιση του καθαρόαιμου N;

Η οποία αυτή τη φορά δεν μας έρχεται από τον «σεσημασμένο» X-Tomi, αλλά από τον  Nikita Aksyonov. Ο Ρώσος digital designer πήρε ως βάση την έκδοση N Line του i30 Fastback και το πακέτο N Option, για να δημιουργήσει μια άποψη του ανανεωμένου N. Οι 10άκτινες ζάντες των 19 ιντσών, το ανθρακονημάτινο καπό και τα τονισμένα αεροδυναμικά βοηθήματα (splitter στον εμπρός προφυλακτήρα, πλαϊνές ποδιές, διαχύτης και ακροπτερύγια στον πίσω προφυλακτήρα) προέρχονται από τον κατάλογο του προαιρετικού εξοπλισμού της Hyundai.

Δείτε ακόμα: Προ των πυλών Hyundai i20 N με 200+ ίππους!

Κάτω από το αμάξωμα ο 2λιτρος T-GDI θα συνεχίσει να αποδίδει 250 ίππους στην απλή και 275 ίππους στην έκδοση Performance, με το 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο να στέλνει την ισχύ στους εμπρός τροχούς. Τα μεγάλα νέα, ωστόσο, αφορούν την προσθήκη ενός νέου 8τάχυτου αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη, που θα λανσαριστεί στο τέλος του έτους.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Hyundai i30 Fastback N

Να θυμίσουμε πως το i30 N αποδίδει 253 ίππους στις 6.000 σ.α.λ. και 353 Nm ροπής στις 1450-4700 σ.α.λ., απαιτώντας 6,4 δλ. για να επιταχύνει στα 100 χλμ./ώρα από στάση. Το Performance ανεβαίνει στα 275 άλογα, στις ίδιες στροφές και με το ίδιο ποσό ροπής, κατεβάζοντας τον χρόνο για το 0-100 χλμ./ώρα στα 6,1 δλ. Σε αμφότερα τα i30 N η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store