Έτσι θα μοιάζει η Ferrari Purosangue

Οι οπαδοί της Ferrari δεν έχουν πάρει με καλό μάτι την εξέλιξη SUV από το Μαρανέλο, όμως η Purosangue θεωρείται επιβεβλημένη στις παρούσες συνθήκες της αγοράς, όπου τα crossover «λύνουν και δένουν».

Δείτε ακόμα: Η Ferrari ετοιμάζει μηνύσεις για φωτογραφίες στο Instagram!

Η LACO Design πήρε τη νεοπαρουσιασθείσα Roma και την προσάρμοσε ψηφιακά σε ημίψηλο σουλούπι, δίνοντάς μας μια πολύ καλή ιδέα του πώς θα μοιάζει το SUV του Cavallino Rampante. H εμφάνιση αντλεί πολλά στοιχεία από την επίσης φρέσκια Aston Martin DBX, ιδιαίτερα στο πίσω μέρος όπου τα φανάρια ουσιαστικά συνθέτουν μια ενιαία διάταξη. Στην τελική μορφή είναι πιθανότερο να δούμε το διαχρονικό μοτίβο των διπλών φωτιστικών σωμάτων, ενδεχομένως σε στενή και παραλληλόγραμμη μορφή, όπως στη Roma.

Μπροστά τα αιχμηρά φανάρια και το μακρύ καπό κερδίζουν τις εντυπώσεις, όμως και αυτά υστερούν σε σχέση με τις γραμμές του αμαξώματος, το οποίο παραπέμπει σε κουπέ SUV. Μια τεχνοτροπία που ακολουθεί η Lamborghini Urus, εκτός της Aston Martin, αλλά και η ανάλογη έκδοση των Porsche Cayenne, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τον ιδρυτή της υποκατηγορίας, την BMW X6 (στο παράγωγο M εν προκειμένω).

Διαβάστε επίσης: Δεν άνοιγε η Ferrari του Νεϊμάρ λόγω ψύχους (+video)

Με τέτοιο ανταγωνισμό, που κυμαίνεται στα 550-650 άλογα, η «Καθαρόαιμη» (όνομα που επίσης «ανάβει» -με την κακή έννοια- τους φαν της φίρμας) θα κυμαίνεται σε αντίστοιχα επίπεδα. Ο πολυβραβευμένος 3.9 twinturbo V8 κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει θέση κάτω από το καπό, συνδυαζόμενος με υβριδική τεχνολογία και απόδοση που θα φτάνει τα 620 άλογα. Ειδικές εκδόσεις στο στυλ «Scuderia», «Pista», «Stradale» κλπ. δεν αποκλείονται, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε την εξέλιξη του 2020 για να μάθουμε περισσότερα.

Get it on Google Play Download on the App Store