Εξαγριωμένος φορτηγατζής πάτησε τη Ferrari του αφεντικού του!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Σικάγο, όπου ο οδηγός ενός φορτηγού καβάλησε τη Ferrari GTC4Lusso του αφεντικού του, ύστερα από μία διαφωνία που είχαν μεταξύ τους. Γιατί όμως έγινε αυτό το συμβάν και τι ώθησε τον εξαγριωμένο φορτηγατζή στο να διαλύσει το υπεραυτοκίνητο το εργοδότη του;

Δείτε ακόμα: Ποιο ήταν το πρώτο αυτοκίνητο με αερόσακο γονάτων;

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το carscoops.com, η εταιρεία προσέλαβε τον ο οδηγός τέσσερις ημέρες πριν από το συμβάν. Αυτό το διάστημα έκανε μόνο ένα φορτίο, καθώς δεν θεωρήθηκε κατάλληλος για τη δουλειά. Λέγεται ότι ο οδηγός θύμωσε γιατί δεν πήρε το καινούργιο φορτηγό του 2020, αλλά το μοντέλο του 2019 και δεν ήταν αρκετά καλό γι’αυτόν!

Δείτε ακόμα: Ποια αυτοκίνητα μένουν από βλάβη στο δρόμο

Η εταιρεία προσπάθησε να τον απολύσει με πολιτισμένο τρόπο χωρίς κανένα επιχείρημα ή έντονα λόγια, αφού αποζημιώθηκε πλήρως. Ο οδηγός ζητούσε επανειλημμένα να μείνει και να εργαστεί, όμως ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ήθελε να τερματίσει η συνεργασία τους. Ο φορτηγατζής πριν φύγει από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας, ρώτησε τον ιδιοκτήτη αν η Ferrari GT4Lusso είναι δική του, ο οποίος έκανε το… λάθος και το επιβεβαίωσε. Τότε, ο οδηγός του απάντησε «τώρα θα δεις τι θα συμβεί όταν παίζεις μαζί μου».

Δείτε ακόμα: Πήγαινε με 309 χλμ./ώρα για να φάει πρωινό!

Ο εξαγριωμένος φορτηγατζής έτρεξε αμέσως και ανέβηκε σε ένα φορτηγό, ενώ ο ιδιοκτήτης προσπαθούσε να τον σταματήσει. Όμως, είχε ήδη πάρει φόρα και διέλυσε το πανάκριβο σπορ αυτοκίνητο. Ο κάτοχος της κατεστραμμένης Ferrari και ιδιοκτήτης της εταιρείας μεταφορών κάλεσε την αστυνομία του Σικάγο να συλλάβει τον άνδρα και να καταθέσει κατηγορίες.

Δείτε ακόμα: To Lada Samara είχε την φροντίδα της Porsche!

Get it on Google Play Download on the App Store